E, ovako treba... > Tehnike i saveti...

Nailazak na talase !!!

<< < (3/4) > >>

LSI:

--- Citat: Dule  10, 05, 2010, 23:24:11 posle podne ---Mene su u subotu brinuli Sale i LSI. Namerno su glisirali oko mog čamca :)

--- Kraj citata ---

Dule, ako sam izazvao bilo kakve probleme - izvinjavam se.

Poslednji put kada sam vozio po Dunavu bilo je to pre 36 godina i bio je to drvenjak sa "četvorkom".

Meni je u subotu bilo prvi put da vozim takav čamac i tom brzinom.
Tek treba da naučim kako se čamac ponaša i šta se dešava kad dodam malo ili malo više gasa.

A u želji da vidim kako sve radi - nisam bio svestan da talasi koje pravim mogu da stvaraju probleme bilo kome.
Dakle, nije bilo namere, a sigurno neću zagorčavati život nikome, samo da malo naučim o svemu tome.

Vlada 69:
LSI,ispricaj kako si se upecao :lol: :lol: :lol:

LSI:

--- Citat: Vlada 69  11, 05, 2010, 08:57:42 pre podne ---LSI,ispricaj kako si se upecao :lol: :lol: :lol:

--- Kraj citata ---

Eh, kakvi ste? :suicide:
Sve vidite i samo z...! :wild:

Za one koji ne znaju o čemu se ovde radi, desilo se ovako:

Kada je posle "servisiranja na licu mesta" telefleks komanda proradila i kada sam sredio da rade i gas i menjač, nakon probnog kruga, vratio sam se prema obali da ukrcam kuma koji me je tamo čekao.

Prilazeći obali, gledao sam u kuma i nisam video najlone koji su sa par štapova bili zabačeni sa "Stele".

Da ne dužim, pecaroši su tog dana upecali najvećeg šarana, samo što se taj zvao LSI! :slow_en:
Najlon mi se lepo obmotao oko elise, pa je trebalo par minuta da sve raspetljam i da pecarošima vratim njihov pribor ali iako mi je bilo žao što sam im to uradio, nije mi to pokvarilo zadovoljstvo.

Posle toga je usledilo još par krugova i talasanja o kojem je već bilo reči.

Kao što rekoh, ima tu dosta stvari koje treba da naučim na koje treba paziti kada se upravlja ladjom. :pioneer:

Vlada 69:
Sala LSI  :drinks:.

Meni je sve to delovalo simpaticno a moj sincic je mislio da riba trza pa je jadan bio presrecan sto moze da "upeca libu" . :taunt:

SALE NB:
Da,da, tek ću da budem gori! :diablo:  :lol:
Sad kad uskočim u alu od 500 kila, pa kad zaorem! :taunt:

A ovako, Azimut je potpuno ignorisao Zekine talase. Nije ni osetio!  :good: :dance:
Uostalom, Ivona je tražila da idemo što bliže, da pozdravi tatu! :taunt: :taunt: :taunt:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju