E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Saveti pri kupovini vanbrodskog motora

<< < (2/9) > >>

drpop:

--- Citat: pingvin44  07, 04, 2010, 17:23:18 posle podne ---Dugo je ovaj tamo na berzi i gledao sam ga vec i jedan mi od prvih pikova. Nego, jel mu to ta cena? Il` moze to i jeftinije? Pitam samo....

E da, i kolika je razlika izmedju tomosova 4 konja i yamahina?

Ili ovohttp://www.navodi.com/Berza_006/051.html za iste pare?

--- Kraj citata ---

Ja sam imao ovakav Mariner 8, samo sa dugom osovinom. Taj motor je sjajan, dve godine sam ga vozio i nista nisam radio na njemu osim zamene ulja u cizmi. Za dve godine nije se zagrcnuo. On je prakticno isti kao i Yamaha 8B. Starije je generacije od ove Yamaha od 4ks sto ima na berzi, ali sa slika bih rekao da je u dobrom stanju. Ja sam ga promenio jel sam presao na 4 takta, sad mi dodje zao posto imam osecaj da je gurao jace od 9.8ks koje sad imam.
Pozdrav!

Labud 1258:
Šta god od ponuđenog da uzmeš nećeš pogrešiti sigurno, ako je u dobrom stanju !
Savet  za izbor marke koji ćeš ovde dobiti uglavnom zavisi od afiniteta i svako hvali svoga konja
( uglavnom ), tako i ja, imam Tohatsu 15 ks 2t, već desetak godina ( kupio ga novog ), vozio sam sam ga i na more ali ne mogu ništa da ti kažem o rezervnim delovima za njega, jednostavno nisu mi trebali  :aikido:

:smile:

LSI:

--- Citat: pingvin44  08, 04, 2010, 18:03:24 posle podne ---Bilo kako bilo red je da castim!
Ponovih se sa novim TOHATSU 9,8. Nekom nista vala meni ko kuca!

Ziveli!! :drinks:

--- Kraj citata ---

Srećna vožnja!

Darkobp:

--- Citat: pingvin44  08, 04, 2010, 18:03:24 posle podne ---Bilo kako bilo red je da castim!
Ponovih se sa novim TOHATSU 9,8. Nekom nista vala meni ko kuca!

Ziveli!! :drinks:

--- Kraj citata ---

Drago mi je da se ipak skupilo para za nov motor,novo je ipak novo!!! :good:

Odlican motor si kupio neces se pokajati,nek te sa srecom sluzi i milion litara benzina potrosio :drinks:

deda:
Novo je novo!Plus sto je to dobar motor!Sa srecom !

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju