Ribolov > O ribolovu, priboru, radnjama

PECAROSKI MAMCI BILJNOG POREKLA

<< < (3/4) > >>

deda:
Ja nisam pristalica boila iz prostog razloga sto svi ti dodatci isuvise komplikuju pecanje pretvarajuci ga u nauku!Pecanje to nikada nije bilo ali ako se uzme u obzir da vec godinama prodaja ribolovackog pribora(pogotovo saranskog) ima najveci rast prodaje u svetu onda nije cudo sto proizvodjaci izmisljaju sto-sta u cilju zarade!

drazeta:
Sta je tigrov orah i gde ima da se kupi?

deda:
Mozes ga naci u bolje snabdevenim prodavnicama zdrave hrane!

igogitar:
Deda dozvoljavate li da ovo iskopiram na jedan mali forum kod mene vezan za lov i ribolov?

mossi:

--- Citat: deda  07, 05, 2010, 11:27:48 pre podne ---Ja nisam pristalica boila iz prostog razloga sto svi ti dodatci isuvise komplikuju pecanje pretvarajuci ga u nauku!Pecanje to nikada nije bilo ali ako se uzme u obzir da vec godinama prodaja ribolovackog pribora(pogotovo saranskog) ima najveci rast prodaje u svetu onda nije cudo sto proizvodjaci izmisljaju sto-sta u cilju zarade!

--- Kraj citata ---

Sa svim se slažem 99%.
1% u korist bojla je kad se peca na izrazito napadnutim vodama (uglavnom stajaćice), a kada se kroz bojlu prezentuje jedinstven ukus SAMO VAŠE HRANE. Tada na taj jedinstven ukus pecate samo vi! I tu je cela caka.

Na Dunavu šarandžije isto pecaju na bojle, ali tada koriste proverene ukuse na koje doleze SVI šarani.
Vrlo retko će neko u Dunav baciti 20/50kg bojli!da bi navikao šarana na ukus.

:drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju