E, ovako treba... > Oprema

100u1-all in one ashov

(1/2) > >>

Radojković:
Ne znam dal je za ovde ili da nas malo nasmeje al kinezi ga opravili ko one švajcarske nožiće...

hallamiti:
imate ih na vojnom otpadu za 100 din

IKA:
moderniji je bre ljudi od našeg .Ja od mog nisam mogao da se oprostim pa sam ga doneo kući i dan danas ga koristim ,ali budimo iskreni nema testerasti deo nema makaze za žicu, mada mi se nesviđa ideja da gulim krompirposle kopanja ilovače

Radojković:

--- Citat: odisej  05, 05, 2010, 23:32:16 posle podne ---moderniji je bre ljudi od našeg .Ja od mog nisam mogao da se oprostim pa sam ga doneo kući i dan danas ga koristim ,ali budimo iskreni nema testerasti deo nema makaze za žicu, mada mi se nesviđa ideja da gulim krompirposle kopanja ilovače

--- Kraj citata ---
Baš sam to hteo da napisem da imam i ja onaj nas vojni i  to iz 50 i neke   al nije ni blizu ovom kineskom .Ala su ga opravili  svaka im čast ..

hallamiti:
ma sve je to lepo al meni ovo lici na reklamu sa telesopa....najaci je ovaj lik sto vesla u onom gumenom camcu....ma i nas moze sve ovo, jedna strana da se napravi testera druga noz i otvarac za pivo i metar i...da ne nabrajam, i to sve uradi sam....jedino je malo zglob usavrsen.....ma klasicno prodavanje magle.........

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju