Nautika opšta... > Galerija - Gallery
Slike sa Dunava i Drine
zorter:
Jos pitas da li sam zainteresovan!!!
APSI me odma, dobrovoljno!!! :good:
Samo se javi dan ranije da uzmem slobodan dan u firmi i sa vama sam. :good: :drinks:
A taj policajac, zaljubljenik Save je Veroljub zvani Veca. Znam ga licno i imam njegov broj mobilnog ako ti zatreba. :good:
Jedva cekam da se vidimo. Pozzzzzzz :yahoo: :dance1:
Bucho:
Moram da se ukljucim u "odbranu" Perucca posto sam Uzicanin i moja maticna luka je Perucac. Naime i ja sam bio za praznike na jezeru i dusa me zabolela od prizora ali mora da se odam priznanje ljudima iz nacionalnog parka (oni su zaduzeni za ciscenje) koji stvarno ulazu nadljudske napore da ociste jezero. Nemoguce je povaditi djubreta koliko dodje iz Bosne. Bilo je tu i objektivih okolnosti. Naime deponija smeca u Prijepolju je na samoj obali Lima. Nedavne poplave su tu deponiju potpuno ocistile i sve je to zavrsilo na Peruccu. A sto se tice brodica za ciscene, tu je slaba vajda. Svaka grana zaglavi u kos pa odglavljivanje traje duze nego efektivan rad. U prksi se pokazalo da je najefikasnije ciscenje rucno iz camca pa u vrece. Placaju po kilogramu ili po vreci pa je svaki dan 5-6 camaca sa po tri coveka na vodi i kupe smece. Nadajmo se da ce za petnestak dana sve biti cisto pa vas pozivam u goste da popravite utisak.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju