E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...

Splav 8x8

<< < (3/16) > >>

fisherman:
Sada sam saznao razmak izmedju greda je 75 cm

captjerry:

--- Citat: fisherman  06, 05, 2010, 19:03:03 posle podne ---Sada sam saznao razmak izmedju greda je 75 cm

--- Kraj citata ---

kod nas je bio cini mi se 90cm...ma super ti je to...lim pocinkovani jeste odlicna kombinacija (imas i alu) ali je stvarno ruzan za splav za odmor...kao kad bi vikendicu pokrio njime...ali zato mozes preko da stavis trsku koja fantasticno izgleda ali ona mora da se menja svremena na vreme, pri tom je i leglo osa, strsljenova i raznih drugih zunzara (zunzar= sve ono sto leti i kvari odmor i zabavu )...uvek neko ali...

haklberisojer:
Ne bih ti preporucio bilo koji lim za krovni pokrivac. Bas je ruzno i nehumano za mesto koje treba da ti "nahrani" dusu. Pored toga kada pada kisa, lim ima vrlo uznemirijuci zvuk. Deluje a i jeste hladno resenje :)

Moj izbor je bio onduline. Najbolji odnos kavalitet - izgled - cena. Na podlozi od obradjenih dasaka ili OSB3 ploca. Naravno ili pomenuta kavalitetna tegola, ako si dubljeg dzepa...

Mada pravo resenje za izgled i ambijent je sloj debele trske po podaskanom i nekom folijom ili ter papirom prekrivenom krovnom povrsinom. Nema lepseg , prirodnijeg i izolaciono podesnijeg resenja...

Ako smem da ti "popujem": izaberi ono sto ce tebi prijati i cime ces ti biti zadovoljan svaki put kada budes dolazio. Ne obaziri se na druge. I ne pristaj na kompromise po tom pitanju. Ako nemas para sacekaj. Bolje nego resenje na "silu" i sa vec pocetnim "jbg nisam hteo ali..."....

fisherman:
Uh, pa ja cu odabrati ili tegolu ili onduline :)  (opet se vracam na pocetak)
Meni se svidja i jedno i drugo iskreno receno..... Docicu do ade Dule da pogledam tegolu....
recimo da imam jos 2-3 nedelje da se odlucim za konacno resenje....
Evo jedan splav sa tegolom, stim sto mi se jos vise svidja ova oplata kucice... Da li je to brodski pod ili nesto drugo?

STG:
Spusti se camcem nizvodno do Ade,sigurno ces naci nesto sto ti se dopada a da cena bude ok.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju