E, ovako treba... > Motori i oprema
Brojac obrtaja za vanbrodske motore
Jaga:
Anelov uredjaj je super. Dve godine sam vozio adriatika samo na njega, dok nisam napravio komandnu tablu. Jaga
Bakara:
Hvala na informaciji Jago, Anelov brojac radi posao ocigledno, ali ovi analogni ti se uklapaju bas kako treba thumbup
Bakara:
Stigao mi je obrtomer sa aliexpress-a jos ranije, ali pre desetak dana sam tek namontirao. Bitna stvar je da sam uzeo verziju iz koje izlazi jedan kablic, i koji u sebi ima bateriju koja se ne menja. Kabl sam produzio za bar 5 metara, i dalje radi kako treba thumbup
To je bila dilema kad sam pisao u ovoj temi, jer svi ti mali digitalni obrtomeri dolaze sa kablom od 170cm. Ovako produzen, ima sigurno oko 7m ukupno, i to radi bez problema. Cena sa isporukom je u to vreme bila 6.4e, sad je 7.09e, a stigao mi je tacno u roku od 15 dana, sto je vrlo brzo za aliexpress.
https://www.aliexpress.com/item/Digital-Tachometer-Engine-Tach-Hour-Meter-Gauge-Inductive-For-Motorcycle-Motor-Boat-Car-Bike-Motocross-Stroke/32702073712.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.MUrk3v
shomysss:
--- Citat ---To je bila dilema kad sam pisao u ovoj temi, jer svi ti mali digitalni obrtomeri dolaze sa kablom od 170cm. Ovako produzen, ima sigurno oko 7m ukupno, i to radi bez problema. Cena sa isporukom je u to vreme bila 6.4e, sad je 7.09e, a stigao mi je tacno u roku od 15 dana, sto je vrlo brzo za aliexpress.
--- Kraj citata ---
Koji presek zice si stavio?
Treba da produzim
Bakara:
Ako postoji 0.75, onda sam stavio to jh
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju