E, ovako treba... > Motori i oprema

Brojac obrtaja za vanbrodske motore

<< < (6/12) > >>

Bakara:
Ista priča i kod mene, da bi legao gde treba, mora biti jedno 6m dužine. Nisam ga još uzeo, jer ne znam da li može da se produži. Ako ostane na 170cm, onda bih morao da se prošetam do zadnje kabine svaki put kad proveravam broj obrtaja  sajkaca

budens72:
kod mene tako stoji, ali mogu da ga vidim kada se okrenem prema motoru,tako da bar ne moram da ustajem da bih video obrtaje

LSI:
На мом чамцу инсталиран је сличан, на ком пише: YAMAHA, који има двоструку функцију - броји обртаје и броји сате рада мотора.

Монтиран је на управљачкој конзоли а жица се пружа од конзоле, дуж бока чамца, кроз крмену комору, до мотора - укупно негде око 2,5-3 м. То је отприлике дупло више него што сте вас двојица добили. А да ли би било губитака и да ли би радио да је кабел дугачак 7 м - не знам.

zica:

POČETNA
    UREĐAJI
    PODRŠKA
    GALERIJA
    KONTAKT

Idustrijska elektronika
    Termoregulatori
    Brojači
    Tajmeri
    Dizel elektronika
    Common rail system tester
    Common rail injector tester
    Bosch EDC VE
    CR merač pritiska
    Auto elektronika
    Multi control panel
    Termometar
    Voltmetar
    Obrtomer
    Power box
    Pretvarači napona
    Automatski pretvarač napona
    Pretvarač za gasni kotao

Kontakt

Za sva pitanja ili dodatne informacije možete nas kontaktirati na e-mail, SMS-om ili pozovite.

mail E-mail: goran@anel.rs

mail Tel: +381 (0)11 865 00 65

mail Cel: +381 (0)63 82 79 529

mail Adresa: Erčani 27, 11232 Ripanj, Beograd, Srbija.
Bakara ovo je firma koja radi razne uređaje između ostalih i obrtomere,ja imam negov uređaj meri napon,dve temperature,obrtaje i sate rada.Koristim ga više godina i to korektno radi,a relativno nije skup.Kada ideš kod njega samomu kažeš motor je dvotaktni ili četvorotaktni i broj cilindra
pozdrav

Bakara:
Hvala Žićo! Baš sam skoro gledao šta imaju na sajtu jer ih je neko pominjao ovde na forumu. Razmotriću i to, jer mi svakako treba sve što ste nabrojali.
 hi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju