E, ovako treba... > Plovila
Brodic vrednost :)
zorter:
Deda, rekoh da ne znam kolika bi cifra mogla da bude, ali ugrubo, ne moze biti 800-1000€ po metru duzine. Pa tabla lima je oko 20-25€. Ako treba 35 tabli, to je 700-900€, stakla, tenda, farba.....nek su jos 1000€, pa malo li je 1000-1200€ za "ruke". Nemojmo preterivati. Uostalom nek kaze fisherman koja je cena pa da se vise ne ubedjujemo. Camci dobijaju na ceni tek kad se uradi 90% opremnjenosti. Ovaj je go ko pistolj. Ima li komande, pregrade, pod........ Ako nema, ni 1€ vise ne vredi pa da je tenda i farba od zlata. To je moje misljenje, a ne moramo da se slozimo oko toga da li sam u pravu ili nisam, ja ipak tako mislim. Pozzzzzzzzzz
stvlada:
Pa ako je 1000-1200e dobra zarada majstora na tom brodu,kako ti kazes,sto ne promenis profesiju i sam pocnes to da radis ionako sve znas.
zorter:
Mogu ti reci da razmisljam na tu temu. Hoces da kazes da je malo za nedelju dana rada zaraditi 1000€. A koliko bi ti bilo dovoljno, pa da zavrsimo ovu suludu pricu. Kako vas bre nije sramota, (govorim uopsteno o majstorima, cast izuzecima), da tako nesto kazete......... malo je 1000€ za (ajd da ne preterujem) deset (a ne sedam) dana rada. Jedino ako ste bas vredni, pa vam treba tri meseca za ovakav brod. A i tada bi imali vise mesecno nego sto je moja plata. :wild: :suicide:
stvlada:
Pa sto nisi i ti majstor,pa i tebe da bude sramota?Pitao bih te kako bi se osecao da vozis brusilicu ceo dan,a u pauzama przis elektrode i udises miomiris,nikad nije kasno,probaj,samo nemoj da kazes da si probao,jer se ne racuna ako nisi radio bar 10 dana u kontinuitetu,ujutru pocnes uvece zavrsis,a pauza samo da jedes uostalom pitaj kacintatu kako je.
zorter:
Otac mije bio bravar, pa sam umeo da mu pomazem po ceo dan, jos dok sam bio djak, tako da znam kako je raditi ceo dan u bravariji. Nemoj misliti da nista ne znam.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju