E, ovako treba... > Metalni čamci
Building Rover
Kapetan:
zoki obavezno zovi da posetimo coveka :good:
poljo:
http://groups.yahoo.com/group/origamiboats/
Evo link na Yahoo grupu posveceno samo ovom dizajnu jedrilice . Tu sam nasao i fotose ovog covjeka.
Motor je postavljen centralno i uglavnom kao kod svih jedrilica i deplasmanaca sa unutrasnjim motorom .Na mnogim prikazima jedrilica ili motoboat imaju impozantna kormila. Ubjedjen sam da sve to ima neke veze i da je povezano zato i rovim kao nenormalan da pronadjem pravi projekat . Sto vise trazim sve sam ubjedjeniji da je to ono sto pokriva sve moje zelje i ideje sta bi moje plovilo trebalo da bude . Zorane, bicu zahvalan ako uspijes da nadjes covjeka. Mozda ima i orginal planove , rad sam ih odkupiti .
Kapetan:
cek bre jel ti mislis da ce on stavrno da se sklopi u brod kad ga izavijas? meni to ne ideu glavu
poljo:
papir u ruke i probaj
ja jesam , sklopi se ako su uglovi tacni
meni je ispadalo priblizno , ali dovoljno da potvrdi teoriju.
poljo:
Ovako to izgleda kad je na stvarnom materijalu. Obratite paznju na sterilnost sredine u kojoj se radi . Prava profi radionica , zar ne ? Samo jedan od preko 300 fotki koje sam vidjeo je radjen u uslovima koji priblizno lice na radionicu. Po procjeni ljudi koji su ovo i stvarno napravili da zaplovi od sirovog materijala do gotove ,zatvorene konstrukcije , 7 dana 2 covjeka . Ja sam rijetko smotan za bilo kakav majstorski rad ali ...intrigantno , ne nalazite da je tako?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju