Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav od Vlajka45!
deda:
Dobro dosao!!1Posto mi je kum na 14 km Save prvom prilikom svracam,a ti gledaj da nebudes na splavu! :drinks: :preved:
vlajko45:
Hvala Darkobp & deda!
Kao što je većini poznato - godinama se odvajalo (a i dalje!) od usta da bi se steklo ovo sada! Još malo da privedem splav kraju i to je to...
Tu sam, nemam (i ne želim) gde drugde, to mi je poslednje utočište!
samardza:
Dobro nam ti dosao :drinks:
Arsa:
--- Citat: LSI 15, 04, 2010, 12:11:59 posle podne ---Vlajko, evo Arsa se sam javio - ja ga nisam ni spomenuo u prethodnom komentaru!
Valjda su i Duletovi komentari pogodili neko slabo mesto.
Arso, imam ja zeta. Ima čamac metalni, smederevac, od oko 6 m sa nešto više od 1,8 m u tabanu. Govorio sam mu već mnogo puta da napravi nešto poput ovoga što je Vlajko napravio - jednostavno i funkcionalno.
A on - ništa.
Kaže zet, ima neki čovek iz kraja koji baš voli da iz njegovog čamca peca, pa posle kiše izbaci vodu umesto njega...
--- Kraj citata ---
LSI. Od Duleta i mnogih drugih, mogu ponešto da naučim. :lol: Ja znam da saslušam čoveka. :smile:
Ali o tome šta ću i kako uraditi odlučujem uvek sam. Onda mi niko ne može biti kriv. :)
Pozdravi zeta. On mi deluje kao opušten čovek. Taj čovek koji peca iz njegovog čamca isti čuva bolje nego što bi svoj. Ja bih ga sigurno par puta odveo na vodu. Ko zna šta mašta i kako taj čovek uživa pecajući sa čamca tvog kuma. :drinks:
Misha D:
Dobro dosao i hvala na pozivu. Marina mi je na Savi i cesto plovim uzvodno ka Ostruznici radi pecanja, pa cu svratiti na casicu razgovora.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju