E, ovako treba... > Plovila
Narval 820
milanns:
Zanima me dal neko nesto zna o ovoj ladji,brzini,plovnosti i kakav je za pecanje,dal ima dosta mesta unutra,koliki mu je gaz ............
SALE NB:
Obišao sam ga na sajmu nautike. Ima lep raspored unutra i dovoljno mesta za duži boravak 2-4 osobe.
Na krmi ima više od metar prostora koji nije pod krovom, tako da mislim da i za pecanje nije loš.
Što se plovnosti i brzine tiče, nisam plovio, ali standardno je spor kao i svi deplasmanci! :taunt:
Gaz nije mali, možda i do 1 metar, rekao bih. Ima lepu, duboku kobilicu, verujem da je zato dosta stabilan.
Sve u svemu, meni se dopao, a ja u principu ne volim brodiće tog tipa! :agree:
Željoni:
Lepa barka , sa opremom koju su ponudili na sajmu moglo bi se reći konačno prihvatljivo.
mossi:
Možda je prihvatljivo, ali je i preskromno.
Osim kabine za spavanje sve ostalo je na otvorenom. :nono:
Kobilica mi isto čini mi se ide preduboko, za tako mali "rečni" čamac.
Ipak bih ga preskočio, siguran sam da se može naći bolje za iste novce. (možda ne baš nov, ali bolje sigurno!)
:drinks:
Kapetan:
definitivno ima boljih camaca, pogotovo ako gledas cenu... Narval je vazda bio preskup a nije se isticao nekim drasticnim karakteristikama ... sve je to lepo al dzaba ...
pored ovog novog sam bukvalno prosao , sve sto me je zanimalo video sam u tih 10 sekundi pravljen je da se koristi u toku tri letanja meseca (bez kise i vetra :lol:) i to je to ...
moj drugar apotekar ima Narvala i sa njim je preplovio od regensburga do constance (ako se ne varam ucestvovao je i u designu) ... i resio da ga menja, pa sad ti vidi ...
po mom misljenju nit je za reku nit je za more ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju