E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Farbanje metalnog camca-iskustva i saveti

<< < (12/57) > >>

Darkobp:
Aka pravi si,prava enciklopedija za sve sto pliva ili zeli da pliva na vodi :good:
Od tebe covek bas svasta moze nauciti,svaka cast!! Ostani takav :good:

zorter:

--- Citat: broker975fx  08, 10, 2009, 22:53:00 posle podne ---
--- Citat: zorter  08, 10, 2009, 21:25:45 posle podne ---Pa, valjda kitom. :yahoo:

--- Kraj citata ---

S oproštenjem, :) :) :)

Ne izdržah,

--- Kraj citata ---

Pa nece valjda gipsom ili malterom. :taunt:

Al' nas jezik..... :shout:

zoki novus:
dobro da nisi jos kao strucnjak iskoristio latinski naziv

Darkobp:

--- Citat: Aka  08, 10, 2009, 23:01:14 posle podne ---
--- Citat: Darkobp  08, 10, 2009, 22:54:25 posle podne ---Aka pravi si,prava enciklopedija za sve sto pliva ili zeli da pliva na vodi :good:
Od tebe covek bas svasta moze nauciti,svaka cast!! Ostani takav :good:

--- Kraj citata ---

Hvala Darko, odoh da se još malo uobrazim  :dance:

Nisam enciklopedija, već 3 godine ne mogu da skontam kako jednostavno da ukradem ulje iz motora i proteram ga kroz hladnjak. U stvari, znam kako, ali me mnooogo mrzi da se bakćem sa strugarima, glodarima i ostalim "ima". A niko neće da mi oda jednostavniju foru - garant postoji :)

Upss. Sorry odosmo u off

--- Kraj citata ---

Ma nek ode al samo jos ovo :lol:
Negine ti busenje bloka da bih to izvukao :lol:
Ja sam pre par god pravio da kazem onaj Bich bagi za zajebanciju po njivama i plazi i sa davaca pritiska ulja(doduse kod stojadinovog motora) koji je na navoj,odvrnuo ga i sam prikljucio klasicno armirano crevo i dovukao ulje do instrument table do klasicnog cajgera za pritisak ulja,e sad to je naj jednostavnije al koliki bih tuda protok ulja imao tj dali bih u tu svrhu bio dovoljan to bih vec morao ispitati nekog iskusnijeg :good:

broker975fx:
Obišao sam malo farbare i u nekoliko su mi rekli da Zorka napušta epoksi program za čamce (PU lak, Epoksi osnovnu i e. katran, antialgin) Kaže čovek - nema potražnje, kratak rok upotrebe a skupo i neprofitabilno. Inače obišao sam nekoliko farbara i nisam našao PU zeleni, sutra zovem Romu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju