E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Farbanje metalnog camca-iskustva i saveti

<< < (39/57) > >>

petar_kozic:
Ja sam mazao terobit za camce, na ociscen metal. Oljustio se skroz do sledece godine. Podvodni deo kao da nije postojao, a unutra patos se ljusti.

Sent from my Lenovo A328 using Tapatalk

Zoran T:
bio kod buse pre neku nedelju(mesec)gledao taj piturin epoksi oko 3 kg osnovna sa ucvrscivacem ok 2300 din...pokriva 15m2...treba mi za ovaj veci camac...mali camac radio sve sa irkomovom 3 u 1 i ok...popravim sta ogrebem i u vodu...
   Tobi ako ti je mali klasican camac i vadis ga svake godine ajd podvodni deo i da ides sa nekim epoksi osnovnom svakako je bolje...izgulit ces na drugo trece pristajanje u obalu ili neki panj ili sl isto kao i svaku drugu boju kad izvadis camac popravis i to je to...gledaj sta ti je lakse za popravku...za antialgin koristim vrecu od krompira pa kad si na plazi trljnes  malo te alge ako se nakupe i to je to...2015 bilo malo algi a 2016 brkovi po 2/3m pa sad razmisljam i o antialginu... za veci camac to ne moze trazi antialgin...ako ces kabinu iznutra camac obavezno iznutra sa epoksi osnovnom a posle  u boju...vodi racuna metalni camci propadaju i trule iznutra gde se ne vidi...

TOBI978:
Mali je camac 6 sa 1,25 u tabanu.planiram dogodine neku kabinicu tipa pasare pa cu tad ozbiljnije pristupiti farbanju, a za alge se slaze ,svake godine drugacije bude.Sad mi je samo da zaplovim,pa makar isfuserio,. 114

TOBI978:
Pre nekih tridesetak godina mazali smo camce terobitom i spolja i unutra,posle nemoz da ga ispeskiras kolko to zapece,pogotovo unutra..sad kakav je danas kvalitet nznm.

TOBI978:
P.S. stavio bih slike al ne umem ako neko zna kako ,nek javi.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju