E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Farbanje metalnog camca-iskustva i saveti

<< < (28/57) > >>

Drivee:

--- Citat: maverick  03, 06, 2014, 12:12:30 posle podne ---Ja razumijem da su teska vremena ali tko nema ni netreba mu čamac ili brod...drive napise da su on i drug kupili kanticu antialgina i podjelili...o..

--- Kraj citata ---
da ali ta kantica bude dovoljna za dva camca u jednu ruku da se ofarba dva camca. Jedna ruka je skroz ok, radi i nema algi. svake godine malo presmirglam i premazem. Nekada preskocim ako vidim da se boja nije skinula..

Da su vremena teska, teska su. zato mi u Srbiji imamo neku sposobnost da sa nista napravimo nesto..

Whitesnake:
Brate Drivee... razumem te potpuno....ja radim u javnom preduzecu za platu vrednosti romske socijale(mlooooooogo... sam fin da bih ...dalje komentarisao...)....ja se snalazim tako sto prilikom kupanja u Tisi izaberem peskovitu obalu pa pokusam da operem sto bolje mogu i brodic i camac od algi sa dzakom od krompira..veruj mi ...skine se dosta ...ako nesto ne moze ..malo uzmem peska na dzak pa blaaago trljam  i tako se sve skine....svake godine ili godine koje mogu ako sam u mogucnosi ga namazem antialginom i to je to(napominjem da mi je brodic ofarban zorkinom osnovnom pa onda epoxi katranom u vodenom delu pa onda anti alginom) gornji deo korita brodskom Piturinom...a Maverick verovatno jos ne zivi  u Srbiji.... pa njegov komentar nije na mestu...ili bi mozda shvatio materiju kada bi razumeo da i mi sa 30 hiljada pa i manje  posteno zaradjene plate zelimo isto  da zivimo ovaj jedan jedini zivot... hi.

maverick:
Ne Zivim u Srbiji, zivim u Hrvatskoj...iskreno nema tu neke velike razlike...place su nesto vece i sve je skuplje tako da u istim govnima smo i jedni i drugi...ja sam samo od onih koji kad nesto radi radi to maximalno korektno...da ne bacam pare za malo materijala koji nece funkcionirati kako treba ...ali ajd snalazimo se svakako...kako tko zna i umije  thumbup

Whitesnake:

--- Citat: maverick  17, 02, 2015, 09:05:31 pre podne ---Ne Zivim u Srbiji, zivim u Hrvatskoj...iskreno nema tu neke velike razlike...place su nesto vece i sve je skuplje tako da u istim govnima smo i jedni i drugi...ja sam samo od onih koji kad nesto radi radi to maximalno korektno...da ne bacam pare za malo materijala koji nece funkcionirati kako treba ...ali ajd snalazimo se svakako...kako tko zna i umije  thumbup

--- Kraj citata ---
     Ma sve je ok....razumem sta si hteo da kazes,jer ja sam isto takav...kad radim nesto uvek gledam da to bude odradjeno perfektno....ali dosla su takva je*ena vremena da covek mora da se snalazi i dovija kako zna i ume a to je pocelo opasno da me nervira ...pregazio sam vec pola zivota i ne vidim da ce u skorije vreme biti bolje....otuda te moje gorcine u prethodnom postu....ali zato smo tu da se pomazemo ,savetujemo pa i razmenimo misljenja ma kakva ona bila....drugarski pozdrav i sto pre na vodu... a0335

shomysss:
Samo da podelim svoje ludo iskustvo ffff....Pre dve godine vec sam vas manijacio sa problemom farbanja camca (str.8,9,10)...Kupio sam camac koji je ofarban neidentifikovanom osnovnom dvokomponentnom bojom i nisam znao da li da je smirglam i pa da farbam ponovo ili da preko nje ofarbam uljanu....I tako vam ja preko te boje namazem obicnu uljanu plavu boju koja je izdrzala naravno samo jednu sezonu i oljustila se ali samo u podvodnom delu ali zato ta luda osnovna boja verovali ili ne nigde nije pustila  ha ........Gde se ogrebala malo pusilo rdju ali ostatak camca nigde :).....Tako da eto mene opet u istoj dilemi samo mi sada pada 3 u 1 kuku

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju