E, ovako treba... > Restauracije

"Odisej II" - u novom ruhu

<< < (5/18) > >>

Kapetan:

--- Citat: broker975fx  13, 04, 2010, 12:16:35 posle podne ---Vidim da si napravio boks za plinsku bocu, kako si mislio da je držiš veliku položeno ili tu staje mala? Ja imam sličnu akciju i dilemu oko boce da li sme ili ne sme da stoji položeno. Usput svim ženama se ove OSB ploče sviđaju - neverovatno

--- Kraj citata ---

OSB ploce i Brad Pitt... pa ti sad vidi ...

boca mora uspravno !!! uzmi uradi test stavi dovoljno dugacko crevo jedno 6 metara upali reso na njegovom kraju i obni bocu naopacke ... samo pazi ruke :)

IKA:

--- Citat: Kapetan  13, 04, 2010, 10:36:37 pre podne ---Odisej objasni zeni zasto ne valja cevka za wc da bude ispod vodene linije :)

Btw OSB ploce cete farbati necim ? Ne pitam zbog zastite nego su te ploce idealne za skupljanje prasine pa ako nije glatka povrsina znaju da se zaprljaju za sve pare ...

Sad moram da pozurim sa novom ladjom i planovima jer se i meni sada radi enterijer  :suicide:

--- Kraj citata ---

cev odvodna od wc šolje je 34cm iznad vodene linije
 u boks staje boca plinska od 5kg što je dovoljno za jednomesečnu potrošnju , mada imam dve od 5 kg i jednu veliku od 12 kg koju koristim za kotlić ili talandaru , gde se kuvanje uglavnom i odvija.Šporet koristim uglavnom za kafu , čaj i kuvanje valjka.
OSB ploče su prešlajfovane tračnom šlajfericom i premazane sa dva sloja epoksi smole , treba i treća ruka ali to ću tek po završetku radova.

Kapetan:
a sta je ovo ?

javi kako se pokazao tako obradjen osb

IKA:

--- Citat: Kapetan  13, 04, 2010, 13:17:48 posle podne ---a sta je ovo ?

javi kako se pokazao tako obradjen osb

--- Kraj citata ---

ta cevka ima 48 cm 34 iznad vodene linije
Kako će se pokazati Osb ploče ćemo ustanoviti za godinu dve al znam da ceo pod kokpita košta 50e (9m/2) pa taman ga menjao svake godine neće mi odzvanjati kao metalni koji sam imao

Kapetan:

--- Citat: odisej  13, 04, 2010, 14:06:52 posle podne ---ta cevka ima 48 cm 34 iznad vodene linije

--- Kraj citata ---

tih 34 cm ne znace nista ....bitno je onih 14 ispod vodene linije jer oni potapaju brod...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju