Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Radna sedeljka!!

<< < (3/4) > >>

zorter:

--- Citat: olimp  08, 04, 2010, 21:33:10 posle podne ---    Jadni vi da nemate ljepših polovina koje vas trpe, bi li vas ijedna druga ženska pogledala. (Raspuštenice isključene) :lol: :lol: :lol:

--- Kraj citata ---

Zar sumnjas? :good: :drinks:

Dule HU:

--- Citat: Kapetan  08, 04, 2010, 21:32:46 posle podne ---nije plus poznavati nas , opterecenje je to  :lol: :lol: :lol:

a bio je radni sastanak znaci sokici , topla cokolada i poneko pivce ... nista meze nista klopa... posle smo svratili coporativno u Gros pa kod buse i malo pazarili , na zaost novus je svugde bio pre mene i pokupovao sve sto sam ja hteo  :suicide:

--- Kraj citata ---
Kap ne znam za tebe al mene bilo sramota pa sam pobegao iz Mlađine radnje kad je Novus počeo da se pogađa oko cene drikera

Kapetan:

--- Citat: Dule Hy  08, 04, 2010, 21:51:38 posle podne ---Kap ne znam za tebe al mene bilo sramota pa sam pobegao iz Mlađine radnje kad je Novus počeo da se pogađa oko cene drikera

--- Kraj citata ---

ne oftopikuj ima pocepamo temu oma, al sto jes jes razgovor je tekao ovako

"a jel ima neki popust na 20 drikera?"
ne
"a na 21 ?"
ne!
"a na svih 25?"
NE!

ja sam oma kupio onu trubu za sve pare i jos castio lika i pobegao , aj da barem nesto pazari... ma najcrnje ja kod buse ocu kupim svetiljku (koju je pazario novus) za 2400 dinara a novus me salje u gross za 3500 dinara  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zorter:
Zna covek. :taunt:

Arsa:
Radna grupa koju su sačinjavali Kapetan, Barbaneša i Arsa imala je kratak i konstruktivan sastanak.

Zaključeno je da će se na regatu svakako ići.

Imamo dve opcije.

1. Sutra će Arsa postaviti predračun sa cenom koja obuhvata brod za vuču i usluge kapetana regate. Ukoliko se uklapamo u tu cenu, angažovaćemo ih. Ukoliko ne imamo varijantu 2. Kotizacija uz prijavu iznosiće 50 eura koji se ne vraćaju ukoliko prijavljeni odustane od regate.

2. Ide se organizovano sopstvenim plovilima. Ova varijanta pšodrazumeva duži put i veće obaveze nas kao organizatora.

Nakon odluke o tome za koju opciju ćemo se odlučiti krećemo u kampanju za populisanje regate.

Eto kratkog izveštaja. Slika nema pošto smo se držali tekućih pitanja. :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju