E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
antialgin--iskustva i mišljenja članova foruma
STG:
Jedini problem je to sto se u Srbiji tesko moze naci "petit" ili koji drugi namaz :taunt:
Ili gresim?Ajd ako neko ima kontakte... :telephone:
Kapetan:
gorance ne gresis, problem Srbije je sto nasi trgovci ne slusaju korisnike vec proizvodjace pa tako na trzistu imamo farbe koje daju bolje rabate trgovcu ali malo koristi kupcu ...
i onda pocinje mitologijska trgovacka kampanja za neke farbe i mesavine... ja u tim slucajevima kupim ono provereno i cekam 2-4 godine da se pojave prva iskustva korisnika tih novih farbi, zaista ne bih da budem neciji "pokusni kunic"...
mossi:
Danas je relativno lako nabaviti bilo šta iz sveta, pa i antialgin.
Evo sad je kraj novembra, ima se više nego dovljno vremena (mart/april), za nabavku.
Kapetan:
--- Citat: mossi 27, 11, 2011, 10:14:35 pre podne ---Danas je relativno lako nabaviti bilo šta iz sveta, pa i antialgin.
Evo sad je kraj novembra, ima se više nego dovljno vremena (mart/april), za nabavku.
--- Kraj citata ---
i to je tacno, zadnjih par stvari za jedrilicu sam nabavio direknto iz SVB-a , ima i tema o tome gde objasnjavam kako narucivanje izadje samo 10% skuplje od cene na sajtu sa svim porezima carinama taxama i slicno ... na tu narudzbinu usteda je bila oko 50% pa sad vidi ...
e sad jedino antialgin ipak ima datum na sebi a to putem online narucivanja ne mozes da proveris...
STG:
Mossi,hajd da mnogo ne bauljam po googlu,znas li gde ima primera i antifaulinga za Al?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju