E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
antialgin--iskustva i mišljenja članova foruma
mossi:
Moj čamac bez posade u fulu napakovan ima 350-400kg minimum. :suicide:
Čišćenje je moguće jedino ronjenjem, tj podvlačenjem u plićaku.
A pošto tu ima oko 6m2 to baš i nije lak posao.
Sa Karherom mi treba pola sata. :this: :sorry:
maverick:
nisam znao di da stavim pitanje pa cu tu...kolega nabavio antialgin ako se moze tako nazvati, dobio s mora zovu ga neki poliuretanski....navodno se u njega mjesaju neke sitne kuglice ili sta vec i prilikom nanosa na camac djeluje kao neka zastitna plastika na camcu...postojaniji je od meni poznatih antialgina, ali on nema pojma kako se zove....drugi kolega je kupio gliser s mora i ima nesto slicno namazano po koritu ali ni on nema pojma sta je ...zna li netko o cemu je rijec
dača:
pravi odgovor ti moze dati samo neko ko je imao poblize kontakt sa morem a mislim da ti je najbolje da se nakacis na neki hrvatski sajt o zastiti ili idi vidi na: hempel hr. ili antifauling hr. svojevremeno sam ja dobio neke informacije slicne sadrzine ali nije to . Pronjuskaj to ti je najsigurnije !
Kapetan:
kuglice e stavljaju u neke boje da bi se povecalo trenje , recimo gazne povrsine na delovima na kojima se hoda... nije mi jasno sta ce u antialginu ....
maverick:
ma ne znam , navodno ima neke veze s cinkom...a sad koliko ta prica pije vode...nisam pametan....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju