E, ovako treba... > Palubna oprema

SIDRO I LANAC ZA VEZ

<< < (4/6) > >>

Mezija:
bitno je da je tesko i ima scim da se zakaci . imas kod buse gotove komplete za bovu a nije ni daleko od nk Gardos

broker975fx:
Bitno je da bude sto teze a i da ima neki oblik koji ce se koliko toliko ukopati. Za moj brod sam koristio bojler od 80 litara i jos gomila gvozdjurije okolo. Sve to betonirano do cepa,mislim dan danas stoji na mestu. Za camac misliM da je jedno 50 kila vise nego dovoljno. Odlicna su ti ona vojna sidra danford sto drze pontone,tu u zemunu su ih mnogi drpili pa se malo raspitaj,oni su 40 kila

deda:
Potrazi Zeljka ( sidrasa) na marini 4.jul i objasni mu sta ti treba i on ce ti to resiti! Nemas maltretiranja ima kod njega komplet.

Bakara:
U pravu je Deda, i ja sam preko Zeljka uzeo, sve komplet vrlo brzo. Nadje se uvek neko ko je prodao camac, nece da drzi camac itd, pa mu ne trebaju bova i sidro. Ako ti bude trebao Zeljkov broj, poslacu na pp

ajveks:

--- Citat: Bakara  08, 04, 2016, 09:11:13 pre podne ---U pravu je Deda, i ja sam preko Zeljka uzeo, sve komplet vrlo brzo. Nadje se uvek neko ko je prodao camac, nece da drzi camac itd, pa mu ne trebaju bova i sidro. Ako ti bude trebao Zeljkov broj, poslacu na pp

--- Kraj citata ---
Odlicno ako imas broj,posalji mi i hvala ti na pomoci.

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju