E, ovako treba... > Sajmovi - Fairs
Sajam nautike 2010
budens72:
Svaka čast Zeljoni :good:
puno hvala za slike :taunt:
sLLayer:
uff sto je dobar ovaj holiday :good:
broker975fx:
Nenadano svratih danas i u sat vremena obiđoh sve što me zanima. Što se plovila tiče jedina dva koja sam zapamtio su neki hrvacki što stoji napolju i Perin Yastog. Tužno što se nije mogla videti ni jedna jedrilica. Odokativno rekao bih da je nešto veća ponuda prodavaca opreme nego prošle godine, mada što imaju jedni imaju i drugi. Nigde nisam video punjače i agregate, verovatno sam nešto prpustio. Generalno ekipa je dosta prijateljski raspoložena a posebno na štandu Yastoga :good:
Od zanimljivih stvari skrenuo bih pažnju na Vez produkt i njihovu baš dobru ponudu kanapa po vrlo pristupačnim cenama, nažalost kupovina se tu ne može obaviti. Moj neki generalni utisak je da i nije tako loše ako ništa drugo onda je barem u nivou prošlogodišnjeg, mada bih rekao da je nešto manje fensi plovila - mada nisam baš nešto ni zagledao
Kapetan:
Vez produkt jako lepo radi .... a cene su im medju najnizim u gradu, koliko sam ja skapirao posebna pogodnost im je da mozes da izvoljevas kakav kanap hoces (znaci ti sam biras svoju saru)
http://www.vezprodukt.rs/proizvodi.php?tmpl=pro_marine
kako kapetan Laza rece samo vredi poliamid (PA) :good:
dzoni:
meni se svideo Narval 635, Djenin aluminijumski camac i nize cene za Yanmar....
inace ocekivao sam mnogo gori sajam....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju