Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Ukras na pramcu - pomoć u kokpitu - šef u kuhinji - kapetan kapetanu....

(1/9) > >>

Dule:
Ajde da ih predstavimo, više pišemo o motorima i sidrima nego o njima. A one su te čija nam je podrška svakako najpotrebnije i najznačajnija. Bez njih bi retki toliko plovili. Govorim o našim ženama.
Samo hrabro, obradujte ih lepim predstavljanjem, i ovaj put ja neću da počnem prvi :)

Kapetan:
vako :) ovo je moja porodica :) sada je Nata teza 18 kila ali to je zato sto je usla u deveti mesec i u narednih mesec dana treba da se porodi :)



zubarka po profesiji, a ja se u mom zivotu bojim najvise zubara ... sta da vam kazem .. kad smo kupili brod propali poslovi a mi pod kreditima jedva smo krpili skraj sa krajem .. samo sam cekao kada ce da kaze prodaj brod da imamo za klopu.. na srecu posle dva meseca smo se izvukli ... i hvala joj na podrsci ...

kad sam kupio brod dovedem je dva dnaa kasnije i ona sa Damjanom udje pre mene u kabinu i gle cuda .. krov za noc propustio 10 cm vode u kabinu.. ali nista se nije videlo posto je dople bio stirodur i linoleum pa se pocelo sve da pluta :) pomislio sam da nikad vise nece uci na brod ... ipak nije mali stras kada sa detetom od godinu dana u narucju udjes u vodu do clanaka recimo 28 decembra ...

sada pomaze i kupuje stavri za brod ali posto zna da je to moja pasija samo predlaze :) voli vodu i jedva svi cekamo da isplovimo ove godine... necce ici na regatu jer ce beba biti premala ali sledece godine sigurno :)

deda:
Sta je bre muskarcine!?Naravno da bez njih slaba vajda!Moja gospodja ima svoje 3-4 nedelje na ladji a posle kad moze od posla, dodje.Na camcu se ,kao i mi ,oporavi od svega.Ako nista drugo,ko su nam finansijski direktori?

espresso:
evo i moje Nate. treblo mi je malo vremena da dobijem odobrenje za izabrane slike. ona je definitivno Prvi Oficir na nasem camcu. hvala joj sto ima beskrajno razumevanje i sto deli moju ljubav prema vodi i plovidbi.

SALE NB:
Evo i mog brodskog malog, prvog oficira i admirala, već ovisno o situaciji.
Marina...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju