E, ovako treba... > Plovila
Zeko 2
Kapetan:
sale kolika je duzina u kabini ? posto te znam i verovanto vec smisljas sta ces i kako ces da izokreces i napravis podeli to sa nama :)
videces da nisi u pravu i da mi znamo bolje :lol: :lol: :lol:
SALE NB:
Dužina kabine je cca 2.3m. A stavićemo tu WC, kuhinju i mašinu za pranje sudova!
Marina neće bez toga da plovi! :taunt: :taunt: :taunt:
Spavaća soba, dnevna soba i trpezarija se podrazumevaju! :lol: :lol: :lol:
Kapetan:
--- Citat: SALE NB 29, 03, 2010, 00:18:05 pre podne ---Dužina kabine je cca 2.3m. A stavićemo tu WC, kuhinju i mašinu za pranje sudova!
Marina neće bez toga da plovi! :taunt: :taunt: :taunt:
Spavaća soba, dnevna soba i trpezarija se podrazumevaju! :lol: :lol: :lol:
--- Kraj citata ---
kako si resio ootpadne vodi na masini za pranje posudja :taunt:
mislim da wc i neka vrsta kuhinje mogu da se zbudze (otvaranje kreveta) , meni se svidjaju ove fioke kojih ima gomila sa njima treba razmisliti sta raditi , mozda neka fora izvuces pa WC, izvuces pa sport, izvuces pa nesto trece ... samo pazis koju radnju gde obavaljas :)
Kapetan:
na ovu sliku sam mislio
SALE NB:
Onaj pramčani box sa vratancima je dovoljno dubok i širok da u njega stane čak i neki pomoćni motor bez problema.
Ovi bočni boksovi nemaju vratanca, ali imaju pregrade unutra, pa su dobri samo za odlaganje manjih i kraćih predmeta. Videćemo još kako mogu najbolje da se iskoriste.
U svakom slučaju, hemijski WC će ići tu u sredinu, ispod kreveta. Pred spavanje klonja leti napolje, naravno! :taunt:
Uz sam zadnji zid kabine nam ostaje 30-40 cm iskoristivog prostora. Sa jedne strane će biti smešteni prekidači, instalacije, konzola sa radiom i prekidačima, a sa druge strane ćemo ubaciti policu za odeću, tako da bude na visokom i suvom. To onako okvirno, jer nismo ga još pravo ni pregledali.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju