E, ovako treba... > Plovila

Zeko 2

<< < (2/43) > >>

Outboard Master:
pa cestitam  :good: :good:

ja mislim da ce sa 25 ks solidno da plovi i vec ga ima i nemora da kupuje, e sad ... ja bih na njega stavio min 70-90 ks ali u skladu sa porezima u srbiji mogao bih i neki 9,9 da posluzi. to sve lezi do novcanika nazalost. pozz

p.s sale, imali tu da radis jos na njemu ili ga gotovog kupujes ??

SALE NB:
Eko koža i šoteks su u planu! :smile: Moraće ipak malo da sačekaju. Prvo da rešimo komande, prikolicu i napravimo neku tendu. Naravno, i pogon mora da se reši.
Ja se ipak nadam da će neki motor od 25-30ks moći da ga glisira sa 2 osobe i nešto opreme.
O tome ću razmišljati kad prodam Zeku i vidim čime raspolažem. Za probu ću gledati da se uzajmim kod Kapetana za njegov Evinrude.
Mislim da je 50ks neki optimalan izbor za to korito, ali to dolazi u obzir tek kad ukinu ili izmene ovaj porez.

SALE NB:
OM, korito je potpuno ok, nema šta da se dira, jedno dobro pranje možda  :)

Darkobp:
Dobro ti njega kupio i u zdravlju i veselju vozio i  dobro dosao u klub Elan-a T-495k :good: :friends:
Cestitam na kupovini :drinks:

Outboard Master:

--- Citat: SALE NB  24, 03, 2010, 21:05:51 posle podne ---OM, korito je potpuno ok, nema šta da se dira, jedno dobro pranje možda  :)

--- Kraj citata ---

e super ako nema sta da se radi mnogo. e bas ti zavidim i meni se svidja taj camac :taunt: :taunt: :taunt:

p.s uff sto je lep onaj slon iza camca sto stoji , tako nesto bi mi falilo u dvoristu  :new_russian:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju