E, ovako treba... > Plovila
Zeko 2
Barba:
Dobra ti bova, jel si to kod Buse kupio? :)
SALE NB:
--- Citat: maverick 22, 06, 2011, 17:33:54 posle podne ---to je prava jurilica s tom brzinom, imas li podatak koliko ti trosi na sat u nekom optimalnom glisiranju
--- Kraj citata ---
Odprilike 15 litara/sat na 4.500-4.800 rpm. Oko 18-20 litara na 5.500 rpm (WOT).
Bova je "Deluxe exclusive special edition- model Admin-star"
To je Busa nabavio samo za nas administratore! To je težak luksuz- nemate vi te pare! :dance1: :taunt: :taunt: :lol: :lol: :lol:
Barba:
Ma znam ja to, on popust daje samo vama koji plovite brzinom vecom od teorijske :stop: :tenk: :taunt:
LSI:
Juče, u smiraj dana, Sale i Marina su priredili pravo uživanje mojoj supruzi i meni pozvavši nas na kratku ali lepu vožnju od Markove kafanice u Banovcima do Belegiških ada i nazad.
Pri nešto više od pola gasa, Zeko 2 je, sa nas četvoro, uzvodno plovio brzinom od 48 km/h, a kada smo krenuli nazad, na gotovo ler gasu, pri nešto više od 1.000 o/min, brzina je bila oko 11 km/h ako se dobro sećam.
Svi smo uživali u tom kratkom druženju na vodi i ovom prilikom se još jednom zahvaljujem Marini i Saletu na pozivu.
Ovo kratko druženje iskoristio sam i za proveru svojih sportskih sposobnosti iskakanjem iz čamca na obalu, kako ne bih pokvasio noge, što je izazvalo buru smeha prisutnih (stvarno mi nikad neće biti jasno zašto je svima smešno kad neko tresne na nos!?) i uverio sam se da moje vreme polako ali sigurno prolazi.
Nadam se samo da ću doživeti da moj čamac bude gotov i da ga spustim u vodu, pa da mogu Marini i Saletu da uzvratim poziv.
SALE NB:
Lazo, poziv važi kad god da nam se ukaže prilika!
Zeko 2 nas je lepo nosio ( iako smo bili za koji km sporiji :) ), a jedino je šteta što smo morali da pobegnemo kad su leteće beštije krenule po svoje! :aggressive:
Što se ulaska i silaska sa čamca tiče, mislim da će prilagođena obuća smiriti "buru" sledeći put! :taunt: :lol:
Bitno je da se niste povredili, a to se dešava i nama mlađima! Čamac je uvek pomalo nesigurna podloga!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju