E, ovako treba... > Plovila

Zeko 2

<< < (25/43) > >>

SALE NB:
Vetrobran, baš kao i antene ne mogu da uđu u moju garažu, zbog visine, a novi Zeko spava u garaži dok se ne završe radovi, i dok ne dobije ceradu i tendu. Zato još uvek nisu finalno montirane.
Antene su od radio aparata i radio stanice.

Kapetane, šalu na stranu, Zeko glisira bez problema, ali sa brzinom nisam baš zadovoljan. Uzvodno mi je potreban praktično pun gas da bih glisirao (sa troje u čamcu), to je oko 30km/h. To bi trebalo da mi bude krstareća, a ne maksimalna brzina.
Dugoročno gledano, moraće neki jači motor.

LSI:

--- Citat: SALE NB  10, 07, 2010, 21:56:57 posle podne ---Vetrobran, baš kao i antene ne mogu da uđu u moju garažu, zbog visine, a novi Zeko spava u garaži dok se ne završe radovi, i dok ne dobije ceradu i tendu. ...

--- Kraj citata ---

Sale, pa rešenje se samo nameće - treba prezidati garažu, napraviti viši ulaz i gotova stvar... :taunt:

deda:
Sale,uzmi u obzir da Dunav ovih dana bas "gura" iz sve snage!

SALE NB:

--- Citat: deda  10, 07, 2010, 22:05:47 posle podne ---Sale,uzmi u obzir da Dunav ovih dana bas "gura" iz sve snage!

--- Kraj citata ---

Jeste, baš je jak. Posle, kad smo testirali Zokijevog Predatora, iznenadila me velika razlika između uzvodne i nizvodne brzine. 10km/h je baš velika razlika.

Kapetan:

--- Citat: SALE NB  10, 07, 2010, 23:03:13 posle podne ---Jeste, baš je jak. Posle, kad smo testirali Zokijevog Predatora, iznenadila me velika razlika između uzvodne i nizvodne brzine. 10km/h je baš velika razlika.

--- Kraj citata ---

znaci da dunav tuce 5 km na sat ... ja uzvodno skoro da i ne mogu ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju