E, ovako treba... > Elektronika

FishFinder za male pare

<< < (2/8) > >>

Kapetan:
jos malo pa ce se isplatiti da se sa ovim jeftinim avionima ode do engleske i pokupuje roba :)

Pera GARMIN:
Taj FF 140 u Engleskoj košta za krajnje kupce skoro isto koliko košta Garmin dilere u Evropi, u velikim nabavkama o kojima mi ovde možemo da sanjamo (1000+ kom).

A kada pitamo Garmin UK u čemu je fora, kažu da je to zbog kurseva: "slaba funta, slab USD, a jak EUR". Kako kad pitaš ove naše zašto nam skače kurs...

Dođe mi da odem tamo i kupim 50 komada, u inat... samo ne znam šta ću onda sa garancijom i podrškom...

Kapetan:

--- Citat: Pera GARMIN  25, 03, 2010, 20:27:36 posle podne ---Taj FF 140 u Engleskoj košta za krajnje kupce skoro isto koliko košta Garmin dilere u Evropi, u velikim nabavkama o kojima mi ovde možemo da sanjamo (1000+ kom).

A kada pitamo Garmin UK u čemu je fora, kažu da je to zbog kurseva: "slaba funta, slab USD, a jak EUR". Kako kad pitaš ove naše zašto nam skače kurs...

Dođe mi da odem tamo i kupim 50 komada, u inat... samo ne znam šta ću onda sa garancijom i podrškom...

--- Kraj citata ---

podrska za fishfindera ti ne treba , dva min ti treba da se snadjes, a za garanciju se ne brini ne kvari se :)

poljo:
Da iskoristim ovu temu za zapitkivanje . Da li je neko pokusao spojiti fishfinder na laptop? Niz prednosti mi se pred ocima vrte ako nist drugo iskoristavanje postojecih resursa . Nekako mi se organizma bori da kupujem ploter pored lapa, plazme ili tako nekih uredjaja koje posjedujem. Dakle ljudi imal neko nekekakvu ideju ? Dobro znam da nije bas najpopularnije zato sto time neki trgovac gubi par stotina evrica ali....

mossi:
Mislim da nijedan jeftiniji od 500e ne može da se spoji sa PC-em.  :this:

Eventualno neki koji može da prosledi GPS informaciju, Google Earth-u. To može većina Humminbirda  (svi) koji imaju navigaciju. Ali za to je potreban poseban PC kabel.

Samu sliku sa sonara jeftini sonari ne prosledjuju.  :nono:
Skupi Humm. modeli imaju čak i izlaz za HD TV!  :)

:drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju