E, ovako treba... > Elektronika
FishFinder za male pare
Kapetan:
ako uz taj scener ide i rpg ja oma kupujem :)
mante me ekrana samo gledam dubinu i to mi je bitno ostalo me ne zanima :)
Kapetan:
--- Citat: Dule 19, 08, 2010, 01:40:44 pre podne ---Ja mislio da gledaš da li čaplja stoji na jednoj ili na dve noge :yahoo:
--- Kraj citata ---
imam kineski dvogled :) i da znas da i dalje tako odredjujem dubine posto mi je sonar davao malo cudne podatke dok nisam skinuo "2cm" korenja od algi ....
djedaj:
--- Citat: Pera GARMIN 25, 03, 2010, 20:27:36 posle podne ---Taj FF 140 u Engleskoj košta za krajnje kupce skoro isto koliko košta Garmin dilere u Evropi, u velikim nabavkama o kojima mi ovde možemo da sanjamo (1000+ kom).
A kada pitamo Garmin UK u čemu je fora, kažu da je to zbog kurseva: "slaba funta, slab USD, a jak EUR". Kako kad pitaš ove naše zašto nam skače kurs...
Dođe mi da odem tamo i kupim 50 komada, u inat... samo ne znam šta ću onda sa garancijom i podrškom...
--- Kraj citata ---
E pa što se cijena tiče ja sam u uzimao u ..MIBO.. Sarajevo dva tri Fishfindera i bili su od 150-200 eura jeftiniji nego u Srbiji i Hrvatskoj. ali vidim na sajmu u Bg prošle godine Garmin 420S i svidi mi se čim sam došao kući nazovem ..MIBO.. i cijena ista ko u BG. Pa reko kako odjednom to- GOSPODINE došle su informacije do Garmin -Europe da prodajemo jeftino i da moramo IZJEDNAČIT CIJENE SA OKRUŽENJEM !!
Kapetan:
gore se pominje london ... povratna karta do londona 160 evra ...znaci za 3 fishfindera se isplati otici ...
mossi:
+viza za GB. :wild:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju