E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Atest kuke i prikolice...
poljo:
--- Citat: Srecko Sojic 01, 05, 2012, 11:40:21 pre podne ---najvjerovatnije cu tamo i registrovati sha
--- Kraj citata ---
Razmisli jos nekoliko puta ...greska , VELIKA greska. Ova drzavica nije bas za primjer ali je barem u ovom segmentu i jeftinija i liberalnija .
dalibor30:
kod mene u servisu moze se atestirati sve vrste prikolica,atest plina....
do 750 kg------------------------oko 7000 din
do 1500kg----------------------- 9500 din
ukupne nosivosti. moze i samogradnja
SALE NB:
--- Citat: dalibor30 02, 05, 2012, 18:39:53 posle podne ---kod mene u servisu moze se atestirati sve vrste prikolica,atest plina....
do 750 kg------------------------oko 7000 din
do 1500kg----------------------- 9500 din
ukupne nosivosti. moze i samogradnja
--- Kraj citata ---
Još samo reci gde ti je servis, daj kontakt telefon, i reci koliko to vremenski traje.
bugi:
Pa gde si bio kad sam ja atestirao i dao 11800 na fakultetu...bolje da smo popili razliku
bugi:
src="http://i1149.photobucket.com/albums/o587/bugigrande/prikolica.jpg" border="0" alt="Photobucket">[/url]
Prikolica je jako slicna vasoj medjutim posto je samogradnja morao sam rudu praviti da kraja. Najmanje sto mora ici je do iza torzije
Rece mi covek tamo da za fabricke prikolice to ne vazi. Uglavnom imaju plociu na kojij sve pise.
Takodje je naglasio da nase prikolice iz samogradnje svi normalo rade sa obicnim kutijama gde niko ne garantuje kvalitet metala. Fabricke su od celika gde je uzorak materijala testiran i tu greske nema.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju