Nautika opšta... > Nautički priručnik
KARTA DUNAVA - Google Earth - PlovPut
Kapetan:
sad bas bijem bitku da raskopam Tisu, Dunac su radili klasicno u ENC mapama ali tisu u SevenCS softweru koji nije kompatibilan ni sa cim :( ...
ali ne treba ti nikakav software sve se radi preko Google Eartha , sve cu objasniti ovih dana nista ne brigaj :)
Pera GARMIN:
--- Citat ---Kako su nestale sve oznake iz karti?
--- Kraj citata ---
Verovatno tokom "raskopavanja":
--- Citat ---sad bas bijem bitku da raskopam Tisu, Dunac su radili klasicno u ENC mapama ali tisu u SevenCS softweru koji nije kompatibilan ni sa cim ...
--- Kraj citata ---
Udri Kap, koji je to softver jači od tebe? :aikido:
Kapetan:
--- Citat: Pera GARMIN 24, 03, 2010, 11:23:01 pre podne ---Udri Kap, koji je to softver jači od tebe? :aikido:
--- Kraj citata ---
ljudi ovo je bilo 10 minuta googla i 5 minuta posla.. ako stignem danas pokusacu da resim te stavke :) najcrnja je varijanta gledanje u kartu i rucno zakucavanje kilometarskih oznaka u tablu :) ali posto cemo da radimo POI to ce biti fina vezba, ja sam spremio vec nekih 40 komada za podrucje do smedereva , kao i oznake ada, kanala , nekih poznatih plicaka, pristana , pumpi uz obalu i slicno...
btw "raskopavanje" je domaci izraz nastao na FON-u 1994 dok smo radili neke konvertore za Cliper, pa mi ostao u slengu a cujem i sada se koristi ... ako neko voli vise strane izraze moze da koristi "parsing" :)
problem je naravno uvek u vremenu :)
mossi:
Kapetane, najnovija verzija Dunava na PlovPutu ima sve km oznake i što šta drugo! :good:
Pumpe sa gorivom i bezbedna sidrišta to nam treba!
Kafane, naravno!
:preved:
Kapetan:
prilikom konverzije su nestali svi podaci sad cu ponovo jurim software za konverziju :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju