Nautika opšta... > Nautički priručnik

KARTA DUNAVA - Google Earth - PlovPut

<< < (3/6) > >>

Kapetan:
sad bas bijem bitku da raskopam Tisu, Dunac su radili klasicno u ENC mapama ali tisu u SevenCS softweru koji nije kompatibilan ni sa cim :( ...

ali ne treba ti nikakav software sve se radi preko Google Eartha , sve cu objasniti ovih dana nista ne brigaj :)

Pera GARMIN:

--- Citat ---Kako su nestale sve oznake iz karti?
--- Kraj citata ---

Verovatno tokom "raskopavanja":

--- Citat ---sad bas bijem bitku da raskopam Tisu, Dunac su radili klasicno u ENC mapama ali tisu u SevenCS softweru koji nije kompatibilan ni sa cim  ...
--- Kraj citata ---

Udri Kap, koji je to softver jači od tebe?  :aikido:

Kapetan:

--- Citat: Pera GARMIN  24, 03, 2010, 11:23:01 pre podne ---Udri Kap, koji je to softver jači od tebe?  :aikido:

--- Kraj citata ---

ljudi ovo je bilo 10 minuta googla i 5 minuta posla.. ako stignem danas pokusacu da resim te stavke :) najcrnja je varijanta gledanje u kartu i rucno zakucavanje kilometarskih oznaka u tablu :)  ali posto cemo da radimo POI to ce biti fina vezba, ja sam spremio vec nekih 40 komada za podrucje do smedereva , kao i oznake ada, kanala  , nekih poznatih plicaka, pristana , pumpi uz obalu i slicno...

btw "raskopavanje" je domaci izraz nastao na FON-u 1994 dok smo radili neke konvertore za Cliper, pa mi ostao u slengu a cujem i sada se koristi ... ako neko voli vise strane izraze moze da koristi "parsing" :)

problem je naravno uvek u vremenu :)

mossi:
Kapetane, najnovija verzija Dunava na PlovPutu ima sve km oznake i što šta drugo!  :good:

Pumpe sa gorivom i bezbedna sidrišta to nam treba!
Kafane, naravno!

:preved:

Kapetan:
prilikom konverzije su nestali svi podaci sad cu ponovo jurim software za konverziju :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju