Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Nasao sam vas!

<< < (3/12) > >>

zorter:
 :good: :good:

Dobro dosao.

:drinks: :drinks:

Darkobp:
Vidim da na krmi imas Mercury-a 5 ili 6 ks 4t,kakva su ti iskustva sa njim posto planiram ovih dana bas takvog novog da uzmem??? :yahoo:
Izbor je pao na njega jer ima dosta dobru cenu a sad jos daju garanciju 2+3god tj.5god na njega,a servis za njega mi je maltene iza coska :good:

STG:

--- Citat: Darkobp  13, 06, 2009, 23:05:19 posle podne ---Vidim da na krmi imas Mercury-a 5 ili 6 ks 4t,kakva su ti iskustva sa njim posto planiram ovih dana bas takvog novog da uzmem??? :yahoo:
Izbor je pao na njega jer ima dosta dobru cenu a sad jos daju garanciju 2+3god tj.5god na njega,a servis za njega mi je maltene iza coska :good:

--- Kraj citata ---
Uzeo sam ga pre par meseci i prilicno sam zadovoljan...Sa ovim camcem je pun pogodak :good:
Za oko mesec dana planiram na Dunav pa ce mu to biti pravi test izdrzljivosti,ali ga za sada smatram pouzdanim...Na koji servis mislis?

Darkobp:
Pa na klasican servis koji je zajednicki za sve 4t motore,zamena ulja svecica... to sto se radi na 50 sati rada... u servisu bar dok je pod garancijom,
Al izgleda cu ja testirati Merkury-a na vodi pre tebe :lol: :lol:

Hvala :good:

STG:

--- Citat: Darkobp  14, 06, 2009, 00:31:27 pre podne ---Pa na klasican servis koji je zajednicki za sve 4t motore,zamena ulja svecica... to sto se radi na 50 sati rada... u servisu bar dok je pod garancijom,
Al izgleda cu ja testirati Merkury-a na vodi pre tebe :lol: :lol:

Hvala :good:

--- Kraj citata ---
Nismo se razumeli :taunt:
Testiran je on odavno i to veoma temeljno,napravio sam dosta sati rada,ali planiram da idem do Djerdapa pa to zovem pravim testom :)
Odakle si,tj koji servis ti je blizu da znam za ubuduce?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju