Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Susret na sajmu nautike Beograd 2010
fisherman:
--- Citat: deda 19, 03, 2010, 13:15:39 posle podne ---A gospodarska mehana?!
--- Kraj citata ---
Znam ja vlasnika mehane.... Od druga stric :)
AKo zelite mogu da pitam
Kapetan:
--- Citat: Dule 23, 03, 2010, 10:28:06 pre podne ---Ja bih vam predložio da prvo svratite do "Mike alasa". Posle dobre čorbe mogli bi do Ivanjice na kaficu i piće. Ima dobar pogled na marinu i splavove. Zatim treba obići i grad. Tu su odlične kafane u Skadarliji koja nudi obilje pića i klope iz živu svirku. Na kraju svakako splavovi oko hotela Jugoslavija.
A sajam... sajam se održava i sledeće godine. Ima vremena. :) Ionako će biti slabiji nego prošle godine :)
--- Kraj citata ---
pa necemo bre da se opijamo, nego prvo sajam svi odvojeno pa skup u 12 pa onda zakuska i prica a posle razlaz do sledeceg susreta, ja se nadam na vodi posto mi je pun q. kafana:)
STG:
--- Citat: Kapetan 23, 03, 2010, 10:30:39 pre podne ---
--- Citat: Dule 23, 03, 2010, 10:28:06 pre podne ---Ja bih vam predložio da prvo svratite do "Mike alasa". Posle dobre čorbe mogli bi do Ivanjice na kaficu i piće. Ima dobar pogled na marinu i splavove. Zatim treba obići i grad. Tu su odlične kafane u Skadarliji koja nudi obilje pića i klope iz živu svirku. Na kraju svakako splavovi oko hotela Jugoslavija.
A sajam... sajam se održava i sledeće godine. Ima vremena. :) Ionako će biti slabiji nego prošle godine :)
--- Kraj citata ---
pa necemo bre da se opijamo, nego prvo sajam svi odvojeno pa skup u 12 pa onda zakuska i prica a posle razlaz do sledeceg susreta, ja se nadam na vodi posto mi je pun q. kafana:)
--- Kraj citata ---
Cini mi se da je u pitanju ironija,ali ipak ce se sedeti u kafani sa ovalom :)
STG:
Govori se bas o razlogu okupljanja,kao da je to kafana.Tako zvuci.
Ko danad ima nesto protiv ovala? :)
captjerry:
J odoh u petak da obidjem sajam i ono sto me zanima....a posle mozemo da se druzimo...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju