E, ovako treba... > Plovila
Mali Alu Čamac 375
LSI:
A ja mislio da taj problem s piš...m dolazi s godinama! :sorry:
Kad sam bio mladji moglo se i preko tarabe, a sad - duže traje, pa na rate; zgodnije je kad se sedi.
Sad vidim da i vi mladji imate problem s tarabama (makar ovim od čamaca), pa mi prosto laknulo. :heat:
Čim stignem kući, moram ženi da kažem da nisam još ostario. Sigurno će biti mnogo srećna! :party:
Ma, kad bolje razmislim - bolje da ćutim.
Šta ako bude htela da proveri? :suicide:
Arsa:
Čamčić je lep, nema šta.
Možda se varam, ali čini mi se da si ipak razmišljao o postavljanju dve komorice napred i pozadi? Znači biće piškanja. :drinks:
mossi:
Nazad će biti fiksna sedalica, a napred palubica do 1. rebra.
Finalne slikice, narednog vikenda!
:dance1:
budens72:
Super je čamčić... i što je najvažnije od aluminijuma je :taunt:
neka te dobro služi i puno ribe iz njega da upecaš :good:
mossi:
Hvala na lepim željama.
Sombor je okružen vodom, a sa "velikim" čamcem ili ne mogu prići ili je zabranjeno.
Mali čamac je sasvim druga priča.
Prateći Olimpove priče, prisećao sam se prelepih krajolika iz moje okoline, a sa malom čiklicom opet ću imati prilike da ih posetim i ponovo proživim te lepe uspomene. Pecanje nije svugde dozvoljeno.. na žalost ali nije ni sve u pecanju. Lep dan na vodi u dobrom društvu i šta više čovek da očekuje. Mala čikla može svugde da se provuče, pa je jako zgodna i praktična.
Cena joj je skroz uporediva sa kvalitetnijom gumenjakom, a upotrebljivost "neograničena".
Mala težina mu daje more prednosti, a već samim tim što ne moraš naduvati/izduvati uštedi se dosta vremena.
A da ne kažem: osuši, operi i pripremi za svaki duži boravak u garaži !
Čamac ispod 4m, verovatno neće biti luksuz!
Pa je i to jedna od zgodnih prednosti.
:drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju