Nautika opšta... > Galerija - Gallery
SVAŠTARA
STG:
--- Citat: BataVoja 11, 09, 2017, 12:45:55 posle podne ---Ako nije tajna, kod kojih silosa, gde?
--- Kraj citata ---
Dizel gorivo mozete sipati na NIS bunker stanici "Dusan", kod marine Dorcol.
Nisam siguran imaju li benzin.
ronac:
--- Citat: marek 11, 09, 2017, 17:18:49 posle podne ---Ja sam razumeo da ovaj ima pumpe na kopnu
--- Kraj citata ---
Dobro si razumeo 114
--- Citat: STG 11, 09, 2017, 18:32:54 posle podne ---
--- Citat: BataVoja 11, 09, 2017, 12:45:55 posle podne ---Ako nije tajna, kod kojih silosa, gde?
--- Kraj citata ---
Dizel gorivo mozete sipati na NIS bunker stanici "Dusan", kod marine Dorcol.
Nisam siguran imaju li benzin.
--- Kraj citata ---
Imaju sada i benzin,barem su letos imali. 6589
MiletaStamat:
Prvo što mi je zapalo za oko, izgleda uredno, sve čisto. Ako je tako kao što se vidi na snimku i na slici, Oduševljen sam. Kad bi sve marine bile takve, ovo što obilazim na Savi i Dunavu katastrofa koliko je prljavo, ni svoje smeće ne ponesemo sa sobom. Razbacujemo svuda oko sebe, kao da nećemo ponovo doći na isto mesto no125
LSI:
Марина у Апатину је заиста лепа и лепо одржавана (лично био пар пута, последњи пут прошле године).
Честитке онима који се брину о марини.
Како сам ја разумео, један прослављени кошаркаш је уложио новац у ресторан на обали и у сређивање марине. Уз пристан за бродове који је направљен и као царинска испостава, Апатинци имају чиме да се поносе, кад је у питању наутика.
Нажалост, пристан је тешко оштећен зимус кад је лед кренуо - не знам да ли су оштећења санирана. Мени је деловало, бар по сликама, да су размере штете велике...
zveki66:
Gledajuci ove slike marine u Apatinu dodje mi da zaplacem ako je poredim sa mojom marinom (bolje receno sidristem) a bogami sto kaze Mileta i sa mnogim drugim na Dunavu i Savi. Nekako imam utisak da je po pitanju svega sve sredjenije i cistije kako se krene od Beograda ka severu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju