Nautika opšta... > Galerija - Gallery
SVAŠTARA
Arsa:
Kako to, obično biva kad se nešto radi na vrat-na nos, i meni je zafalio onaj čuveni nautički metar dužine. Ovog puta dužine kabla koji ide od akumulatora do kontrolera. Kontroler je trebao da stoji levo od kontrolne table na slici a nužda me je naterala da ga postavim ispod table.
Izgleda šašavo, ali završilo je posao.
Za desetak dana kupiće Arsa druge žice (ako nađe različitih boja), pa će sve uraditi kako treba. sajkaca
Kapetan:
arso , mono jesu dobri ali nisu toliko ...
ako je akumulator bio na 25% a za 3 sata (12 Ah maximum) skoci na 50% a akumulator ti je od 85 Ah ....
nesto tu nije uredu ili sa pokazivacem ili sa akumulatorom ...
Arsa:
Iskreno, ne zanimaju me te naučne računice. Ja napisah šta se STVARNO desilo.
Ko hoće neka veruje. Ko neće neka naučno objašnjava da je to nemoguće. 114
Kapetan:
--- Citat: Arsa 04, 05, 2013, 15:12:55 posle podne ---Iskreno, ne zanimaju me te naučne računice. Ja napisah šta se STVARNO desilo.
Ko hoće neka veruje. Ko neće neka naučno objašnjava da je to nemoguće. 114
--- Kraj citata ---
ja nisam napisao da ti ne verujem, moj post je baziran na tvojoj poruci ...
samo sam ti skrenuo paznju da ti nesto na brodu nije ispravno.. ako je skretanje paznje na problem nepozeljno onda izvni...
Arsa:
Kap, nisam ljut ni uvređen. Samo sam napisao šta mi se dogodilo. Naravno da ću sve proveriti sa pravim majstorom i pomoću instrumenata.
Ipak, šta god da je bilo, ja sam napravio glupost a solarni paneli ostalo uz njega, odradilo je posao i mi smo bez ikakvih problema došli nazad. Ja sam veoma zadovoljan tom činjenicom.
Ako nešto nije ispravno, popravićemo.
Nekako dobijamo sve veću želju da sredimo taj brod. Nije njemu još suđeno da ode od nas. 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju