Nautika opšta... > Galerija - Gallery

SVAŠTARA

<< < (23/96) > >>

budens72:
Slažem se  :good:
stvarno nema ni jednog, ali ima stirodura,znam da nije adekvatna zamena,ali za ne daj Bože može da pomogne....
inače cela ekipa je sastavljena od ljudi sa vode i svi imaju svoje čamce,tako da iskustvo nije problem i svi su plivači...

zorter:
Me ne kvarite ljudima uzitak!!! Nece nam ubuduce hteti priznati da su bili na vodi ! :wild:

P.S.

Sledeci put, pamet u glavu.... :taunt:

zoki novus:
covek postavio slike sa druzenja a vi de su ti pojasevi de ti je veslo sto nemaju licne karte u zubima....
preterujete
budens svaka cast na druzenju :drinks:
ko je lud da vesla na ovu hladnocu :stop:

budens72:
Naravno da imamo veslo, imamo i nekoliko kanti od 25 i 10 litara, u boksovima su...

ajde nemojte me sad napadati....  :lol:

znam da nije opravdanje, ali imam oko 30 godina staža na vodi i mnogo hiljada kilometara vodom, i moja procena je bila da smo sigurni, drugi čamci su van vode,tako da nam je ovaj jedan koji je inače u zajedničkom vlsništvu bio jedini mogući,bilo nas je 12 u čamcu a ja sam nekada prevozio 18 odraslih ljudi sa istim.Čamac sam nekada koristio za prevoz ljudi kada su za vreme bombardovanja srušeni mostovi u Novom Sadu gde sam za dva meseca prevezao preko 20.000 ljudi i nikada nisam imao ni jedan peh na vodi

naravno da za sve postoji prvi put, ne daj Bože nikome

mesechar:
au a covek je samo okacio fotke magicnog momenta al mu istrljaste ushi ko malom perici xexex i ja imam zamerku ...krivo mi je sto ja nisam bio tu!!  :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju