E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
camac na cetiri ugla (?!?)
igogitar:
Jedan od tih likova sam ja(igogitar).Ne vidim sta je glupo u pitanjima koja sam postavio.Moze li neko da me prosvijetli malo?
Kapetan:
--- Citat: igogitar 14, 03, 2010, 23:18:31 posle podne ---Jedan od tih likova sam ja(igogitar).Ne vidim sta je glupo u pitanjima koja sam postavio.Moze li neko da me prosvijetli malo?
--- Kraj citata ---
pa ti si bre ludji od njega kad se uopste raspravljas, vidis da lik nije normalan i da hoce da uvali policijsko vojnu kadu bez svansa :lol:
igogitar:
Da ali tip nije imao slike pa sam zbog toga pitao.Slike je postavio kasnije a kad sam vidio sta prodaje,odmah sam prekinuo svaku konverzaciju. Znaci nisu bas svi tako glupi kao sto smo ih spremni okarakterisati.Ponekad nam samo nisu poznati svi detalji.
captjerry:
--- Citat: igogitar 15, 03, 2010, 00:06:56 pre podne ---Da ali tip nije imao slike pa sam zbog toga pitao.Slike je postavio kasnije a kad sam vidio sta prodaje,odmah sam prekinuo svaku konverzaciju. Znaci nisu bas svi tako glupi kao sto smo ih spremni okarakterisati.Ponekad nam samo nisu poznati svi detalji.
--- Kraj citata ---
:) Druze nisam mislio na tebe,mislio sam na prodavca. Svaka cast na strpljenju.
Kapetan:
--- Citat: captjerry 15, 03, 2010, 00:30:25 pre podne ---:) Druze nisam mislio na tebe,mislio sam na prodavca. Svaka cast na strpljenju.
--- Kraj citata ---
igi takodje :) lik je prevarant na kvadrat a usto se zapetaljava bespotrebno
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju