E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
NAUTICAR stari a novi..
Kapetan:
jerri vidi kontakt za pretplatu :good: i da li imaju sajt
drug_igrutin:
Baš super, jedini časopis koji je namenjen "smrtnicima", gde nisu samo predstavljanja besnih jahti.
Imao sam prilike da razgovaram sa osnivačem, čovek je uložio puno truda, vremena, para... jednom rečju sebe. Baš mi je drago da se ponovo pojavio :good: :good:
broker975fx:
Kupio sam ga danas i generalni utisak je vrlo pozitivan.
Nekoliko korektnih tekstova, nekoliko predstavljanja kao i predstavljanja jednog egzotičnog koncepta plovila u vidu hidroglisera. Malo istorije kao i jedan text o plovidbi sistemom DTD a za kraj berza. Reklema nisu nametljive i čak su vrlo informativne (posebno što se tiče cena motora). Lično bih voleo da vidim veći broj plovila na berzi. Bilo bi lepo i kada bi autor predstavljao u svakom broju neku lađu iz recimo samogradnje. Mislim da bi to moglo biti zanimljivo jer svaka je priča za sebe i u svaku je uneto kostiju, znoja nerviranja i smeha koji bi mogao pomoći budućim vlasnicima. Rekao bih da je ciljna grupa nautičara sa reke mada će i drugi naći ponešto. Mislim da je ovo odlično jer dosadašnji listovi su uglavnom pogađali ljubitelje pre fensi plovila ili bili više okrenuti moru. Kako god srećan početak :drinks:
SALE NB:
Kad poželim da vidim mega jahtu, ukucam neko zvučno ime u google i eto ti slika koliko god hoćeš!
Svakako da jedan deo časopisa treba da predstavlja i takve teme, ali ako želi dobru prodaju i opstanak na tržištu, mora se pretežno baviti čamcima i brodićima koji su dostupni običnom smrtniku. Barem u zemlji Srbiji.
Vrele gume i Top speed su fensi auto magazini, ali najčitaniji auto-magazini su SAT i Auto Bild, koji se bave običnim automobilima.
Jedino za samogradnju ne znam, malo je samogradnje vredne pažnje u Srbiji. Ove dereglije i tabanaše stvarno nema smisla predstavljati. Možda neke brodiće rađene po ozbiljnim projektima...
zoki novus:
najcitaniji auto-magazin u srbiji je halo oglasi :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju