E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

NAUTICAR stari a novi..

<< < (5/8) > >>

Kapetan:

--- Citat: captjerry  24, 04, 2010, 00:26:23 pre podne ---
--- Citat: Kapetan  21, 04, 2010, 22:00:40 posle podne ---
jeap , danas sam nahvatao primerak recimo da je 60% casopisa reklama za http://www.argonaut.rs/index.html ostalo je onako ... u svakom slucaju pozitivan pomak na ovim nasim prostorima ....

--- Kraj citata ---

Pa, ne bih rekao..sem na berzi imas samo dve strane koje spominju argonaut...

inace moze da se uzme na trafici na ulaznoj kapiji Ade...

--- Kraj citata ---

a bre ne zezaj vecina textova su njihovi proizvodi i slicno , testovi camaca motora....

captjerry:
Polako, dajmo im vremena da startuju, pa onda punom parom...ne sumnjam da ce premasiti kvalitet starih brojeva, zato se i radujem sto su opet krenuli u tu pricu...mislim da je ovo jedini nauticki casopis koji je realan i pravlje po nasim standardima...ok, lepe su one mega jahte ali mene interesuje vise ono sto mi je dostizno...

hej Broker, jesi li video fotku svog broda?...

captjerry:

--- Citat: Kapetan  24, 04, 2010, 22:06:16 posle podne ---
a bre ne zezaj vecina textova su njihovi proizvodi i slicno , testovi camaca motora....

--- Kraj citata ---

Ja prelistavao juce sa Mandom i nasli smo tacno 2,5 strane vezane za njih...ne racunajuci berzu...a i ne moze sve da stane u jedan broj, siguran sam da ce biti dosta razlicitih testova  i predstavljanja raznovrsnih modela camaca...kao sto rekoh, polako, dajmo im vremena...znam da smo nestrpljivi posle tolike pauze ali sta te je Laza ucio, koje je najbitnije oruzje mornara? :)

Kapetan:

--- Citat: captjerry  24, 04, 2010, 22:11:22 posle podne --- Ja prelistavao juce sa Mandom i nasli smo tacno 2,5 strane vezane za njih...

--- Kraj citata ---

sta manda ima da prelistava , ako se ne varam on radio design  :taunt:

Kapetan:
da ne shvatis pogresno , dobro je sto je nastavio da izlazi ali treba to doterivati

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju