E, ovako treba... > Elektrika

Solarni paneli iz HR

<< < (3/13) > >>

IKA:
Ko zna, kakve su obaveze prema carini .
Koji način bi bio dobavljanja ploča.?Darko objasni kako si ti doneo - lično, ili ti je neko doneo

giganova:
Ja kontaktirao vlasnika i zagovorio vidjenje danas,al odusta zbog vremena i odlozi za utorak.Inace Srba rece da nema carine do 130e vrednosti plus ima povracaj sto proizvod izlazi iz zemlje.Inace koliko sam svatio akcija je jos samo iducu nedelju.U utorak cete dobiti sve informacije.

Kapetan:

--- Citat: Darkobp  11, 03, 2010, 14:06:27 posle podne ---A lepo ti je i proizvodjac u tablici napisao da je max struja punjenja tog od 120w 6.87A pri naponu od 17.4v

--- Kraj citata ---

dare ako sam dobro razumeo marketa, smanjenjem napona dobijas vecu amperazu punjenja...

ljubac:

--- Citat: Kapetan  11, 03, 2010, 22:45:40 posle podne ---
--- Citat: Darkobp  11, 03, 2010, 14:06:27 posle podne ---A lepo ti je i proizvodjac u tablici napisao da je max struja punjenja tog od 120w 6.87A pri naponu od 17.4v

--- Kraj citata ---

dare ako sam dobro razumeo marketa, smanjenjem napona dobijas vecu amperazu punjenja...

--- Kraj citata ---

nisi dobro razumeo.Valjda su tu malo i Sunce pita. :good:

Kapetan:

--- Citat: ljubac  11, 03, 2010, 22:57:21 posle podne ---nisi dobro razumeo.Valjda su tu malo i Sunce pita. :good:

--- Kraj citata ---

smanjenje napoona na regulatoru ... od 17 dobijes 12 sa vecom amperazom

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju