Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

STOP RIBOKRADJI - podrska akciji FORMAX sajta !

(1/3) > >>

colonelo:
Nase kolege sa Formax-ovog foruma su pokrenuli akciju za sprecavanje krivolova pod nazivom 'STOP RIBOKRADJI". U tu svrhu su i napravili stencil sa istim nazivom koji, uz dozvolu admina tog foruma, postavljam ovde zajedno sa objasnjenjem. Mislim da bi i mi kao ljubitelji vode i svega na vodi i u vodi trebali da se pridruzimo ovoj akciji.

" Ja sam logotip donekle izmenio u smislu da sam ga maksimalno pojednostavio da bi mogao da se koristi i kao STENCIL matrica! Da ne bi puno objasnjavao sta je STENCIL, imate semu kako se pravi i sta se s tim radi! Dovoljno je da fajl koji sam ovde okacio downloadujete, odstampate na (po mogucnosti malo debljem) papiru (kartonu) skalperom isecete delove slova kao na semi, kupite jedan auto lak i U AKCIJU! Prednosti ovog nacina prenosenja poruke su ocigledne i ne moram da vam objasnjavam! Ako oni prekrece crnim sprejom (farbom) vi kupi beli! Pa ko duze izdrzi! Srecno!" ( Naveden post admina sa Formax sajta)

http://www.sendspace.com/file/pam1t1

Kapetan:
svaka cast za akciju za weekend kupujem sprej CRVEN

otvorio sam posebnu temu za ovu akciju jer mislim da zasluzuje...  pa sam pomerio poruke ovde :)

colonelo:
Ok kapetane ti najbolje znas gde sta treba. Mozda postavis i neki baner na sajtu u vezi sa time. Pozdrav

Bane:
podrzavam,  :good:

skipper:
100 % se slažem sa tim. Ali verujte neće imati nikakvog efekta. I opet dolazimo do onoga da samo interes nešto stvara. U to se trebaju uključiti i državne institucije. Mi kao grupa ili pojedinci  :suicide:, na žalast ali tako je. Prvi sam za to i verujte mi to mi je jedan od prioriteta, ali ............ :suicide:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju