Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Kako red nalaze da se i ja predstavim
busa2:
izvini zeleni ,nepozeleh ti dobrodoslicu neka si dobrodosao ali ja te znam sa vode pa tako da smatram da se vec znamo.Mislim znam ti camac posto cesto smo pecali ranijih godina na istim mestima .I ja sam munze.recimi jesili ti trazio uži prednji deo kod camca ili ti je dragan nesto sugerisao i zbog cega .Pitam te zato sto dragana dobro znam radio sam i ja neki camac kod njega a i sada nesto sarađujemo pa me nesto interesuje zbog plovnosti i nekih diskusija.
SALE NB:
--- Citat: busa2 19, 03, 2010, 19:16:09 posle podne ---nije sale isto korito ali je slicno.Korito kod zelenog je kada ga gledas odozgo (pticije perspektive)špicastije ima manji švans a kod ovog žutog oblije -širi je u prednjem delu.
--- Kraj citata ---
Busa, video sam da nije isto u gornjem delu, ali zanima me dno.
Pomislio sam da, s obzirom da ima Z nogu, korito možda nije glisersko, pravi duboki V.
busa2:
korito je pozadi bas dublji V i ka spicu se smanjuje, a bio je jedan identican ovom ali on je imao neko cudno trimaransko korito.sa oba kraja korita ima malo v a u sredini veci v. e sad mozda je to i ovaj na slici posto su jako identicni i imaju ta pvc vrata.
zeleni:
Pozdrav Busa,nema potrebe za izvinjavanjem,hvala na dobrodoslici.Po nadimku te neznam,ali kada bi video tvoj camac sigurno bi ga se setio,a mozda i tebe.Ove godine ce mo se sigurno sresti na Dunavu pa i upoznati.Onaj zuti camac nisam video sem ovde na slici tako da neznam kakvo je korito,mada bi rekao da je v.Sto se tice ovog mog korita ja sam trazio da ide malo vise u spic i da ima (prsa),u odnosu na ovaj beli camac,evo okacicu sliku da bi video o cemu se radi.
zeleni:
Evo jos jedne slike mog korita,mislim da ce mnogo manje gurati vodu ispred sebe u odnosu na ovaj beli.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju