Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Kako red nalaze da se i ja predstavim
Vlada 69:
Ladja ti je prelepa i izgleda da lepo lezi.Reci mi koji motor koristis i koju brzinu razvijas bez obzira sto nisi pod opterecenjem.Interesuje me iz proslog razloga sto i ja nameravam da slicnu ladju za god-dve priustim sebi i porodici naravno :)
zeleni:
--- Citat: kacintata 22, 04, 2010, 23:23:04 posle podne ---video sam ti ladju pre neki dan usidrenu u zamunu kad sam vozio ljubi smederevac u grocku iz banovaca...........lepo lezi na vodi,zdravo da te sluzi i lepo bre da pecamo ove godine..............
--- Kraj citata ---
Hvala Kacintata,sto nisi svratio,nadam se da ce biti pecanja u Belegisu,ako me vidis prepoznas ladju obavezno svrati da se upoznamo.
zeleni:
--- Citat: Vlada 69 23, 04, 2010, 20:08:22 posle podne ---Ladja ti je prelepa i izgleda da lepo lezi.Reci mi koji motor koristis i koju brzinu razvijas bez obzira sto nisi pod opterecenjem.Interesuje me iz proslog razloga sto i ja nameravam da slicnu ladju za god-dve priustim sebi i porodici naravno :)
--- Kraj citata ---
Pozdrav Vlado,nisam tacno utvrdio brzinu,ali kod ovakvih camaca to je otprilike od 6,7 pa do 10,mozda 11 km na sat. Kao sto Deda rece zuri se da se udje sa kopna u camac a onda laganica.Brzina mnogo zavisi od brzine toka reke,zavisi da li plovis uz samu obalu ili sredinom Dunava,vetra koji duva...Trenutno ga vozim sa tomosom 18,dok neskupim pare za neki cetvorotaktni motor,i sa ovim sam skroz zadovoljan kako ga gura ali je kod dvotaktnih potrosnja skoro duplo veca.
zeleni:
--- Citat: olimp 03, 05, 2010, 11:14:47 pre podne ---Koliko pivce potroši po satu rada? :lol: :drinks:
--- Kraj citata ---
Pravo pitanje,pa i to zavisi od vise faktora,prvenstveno od spoljne temperature i od zasoljenosti i kolicine pojedenog rostilja. :drinks:
Kapetan:
kako je ovo dobra slika
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju