Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Belegiški pejzaži

<< < (3/6) > >>

njegos68:

--- Citat: SALE NB  04, 09, 2011, 21:02:33 posle podne ---Ipak, poslepodne smo dobili pojačanje, stigli su Vlada69 i njegov "mali od palube" Danilo, pa se zezanje nastavilo ceo dan.
U povratku smo plovili lagano, vezani bokom, a kormilo smo predali u ruke mladim snagama! :good:

--- Kraj citata ---
Uf kako ozbiljan pogled malog UMČ! Bravo za malog!  :good:

Kapetan:
ljudi ako ovako nastavi nece na dobro da izadje .... vode skoro da i nema ..

SALE NB:

--- Citat: Kapetan  05, 09, 2011, 12:19:09 posle podne ---ljudi ako ovako nastavi nece na dobro da izadje .... vode skoro da i nema ..

--- Kraj citata ---

Zato ima plaže i peska koliko hoćeš!!! :good:
A ovo malo vode što ima, toplo kao dečija kupka! Šteta, najavili su zahlađenje, ovo nam je verovatno bilo poslednje kupanje u ovoj sezoni, daj Bože da grešim!

Vlada 69:
Od 1981-82  godine redovno posećujem ovaj "arhipelag" i bilo je i ranije ekstremno niskih vodostaja ali nikada se nije pojavio ovoliko broj sprudova i ostrvaca.Sada vidim da ljudi "forsiraju" dunavac od Belegiške obale do gornjeg špica velike ade !!!

Inače "mali od palube" je juče bio na nivou i sav važan i to je ono što nas ispunjava,da deca zavole prirodu i da znaju da u njoj uživaju i da joj lepim vraćaju...Danas me je već pitao da li idemo na Dunav da se opet vozimo  :smile:.

Sve u svemu jedamnprelep vikend na Dunavu je za nama a nadam se i još jedam pred nama  :good:

Zoran Marinković:
 :good:

Ovako lepih pejsaža i predivnih plaža izgleda ima celim tokom Dunava.....dok nekima ne smrkne, drugima ne svane....zbog ovakvih plaža

smo otkazali more. :party:

P.S.
Gledajući predhodne slike otkrio sam da su trgovci pokušali da me prevare....rekli su mi da one rupe u naslonu za ruke na stolicama služe

za buketiće cveća ili saksije..... :sajkaca: :haha: :punish:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju