E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Koji motor do 10 KS ?

<< < (11/13) > >>

Outboard Master:

--- Citat: Zoran022  01, 03, 2009, 00:58:36 pre podne ---Ma radi ko cager, jedino me kopka da nisam preplatio .... ajd što nije 96-to OK, pa i da je 82-83-će pa opet OK, ali bas 75-77-mo za 450e, možda je puno, ne znam ... ali u svakom slučaju je bolje od ovoga što imam trenutno  :)

--- Kraj citata ---

kod vanbroskih motora godiste neizkazuje nista i neigra neku ulogu kao npr. kod automobila , veruj mi 450 evra nije mnogo za taj motor , pratim ih ja tako po netu i retko kad da ima da se kupe za jeftinije pare. Yamaha drzi dobro cenu i nakon 30 godina ili 40  :aikido:, moja teorija je da stariji motori su mnogo izdrzljiviji nego ovi iz mlade generacije ali to je stvar ukusa  :drinks:

ubaci nam neki video da vidimo kako radi na camcu  :pogranichnik:

Labud 1258:
Vec duze vreme trazim uputstvo za popravku Tohatsu motora pa mi je ovaj tvoj link mnogo pomogao , naravno u Tohatsu varijanti.

Dali si probao da ga skines ili odstampas ?

Outboard Master:
dobra stvar ovaj manual  :preved:
ja trazim za moju yamahu 50 ku manual ali 90 godiste ovaj je od 99 te. moracu da otvorim novu temu samo o tome , pa ko sta ima za vanbrodske neka stavi ili linkovi, a neznam dali smeju i torrent linkovi ili rapidshare da se objavljuju ?? sta li kapetan kaze na to?

kako moze ovaj manual da se istampa ???  :telephone:

Outboard Master:

--- Citat: Zoran022  01, 03, 2009, 13:48:48 posle podne ---Tragajući za nečim u vezi održavanja Yamaha 2T motora, naleteo sam na ovaj sajt:

http://books.google.com/books?id=Dsl05DjlxOcC&dq=yamaha+outboard+manual&printsec=frontcover&source=bl&ots=h4jXeDyzAg&sig=7JUMNoN65WjNL1HClm7qw-VjFrY&hl=en&ei=QXGqSZK5IoiyjAf16_n6Dw&sa=X&oi=book_result&resnum=9&ct=result

Delije zanimljivo, a verujem i korisno.

--- Kraj citata ---

ja mislim da ovaj tebi vise odgovara posto je od 84 te !!

http://books.google.com/books?id=wkEZPF3wCC8C&pg=PP17&dq=clymer+yamaha+outboard&hl=de#PPP17,M1

Labud 1258:
Trazio sam i po torentima ali bez uspeha, skinuo sam Owners manual i Parts Catalog ali postoji Repair Manual koji moze samo da se kupi  :diablo:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju