E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Koji motor do 10 KS ?
Outboard Master:
--- Citat: Zoran022 27, 02, 2009, 13:21:34 posle podne ---
--- Citat --- Zorane,obrati paznju za koje vreme impeler pocinje da izbacuje vodu!Neki maksimum je deset sekundi,sve preko toga nesto nije uredu.Mada moze da bude banalna stvar kao kamenac.Proletos sam ocistio motor[naravno majstor]i bila je pristojna kolicina kamenca ali je impeler,posle toga,bolje izbacivao vodu.
--- Kraj citata ---
--- Citat: Aka 27, 02, 2009, 13:18:16 posle podne ---Kontrolni mlaz moze da se pojavi i nakon 1-2 minuta, a to ne znaci da je impeler los. Vecina novijih motora ima termo davac, tako da hladjenje pocinje tek kad motor postigne radnu temperaturu.
--- Kraj citata ---
E, ovo je korisno da znam. Hvala vam.
--- Kraj citata ---
bravo aka na odgovoru, tako je :friends:
ja neverujem da ta yamaha ima termostat, ali ti pogledaj. pa mi reci dali sam bio u pravu. pitaj kad je zadni put menjan impeler i ulje i zelim ti puno serece pa da pazaris dobar motorce i javi nam sta si poradio. :)
Outboard Master:
--- Citat: Zoran022 27, 02, 2009, 14:24:26 posle podne ---Saznao sam samo to da je plave boje, 96-to godište, da je prošle godine "reparirana" (ma šta to značilo) kako kaže čovek u Holandiji i donešena ovamo. Pokušao sam da nadjem nešto na netu o tom motoru tog godišta, i koliko sam razumeo izgleda da nema termostat. U svakom slučaju, rekli ste mi šta je najbitnije da gledam, pa javljam utiske sutra popodne kad se vratim sa gledanja :) .
--- Kraj citata ---
moras i da pipnes malo samo da gledas nevredi :taunt: :taunt: a reparirana znaci popravljena , ???? stali je popravljao :taunt: :taunt:
nautec:
Evo kratkog osvrta na MERCURY motore i neke orjentacione cene...
F2.5M - 850€
F3.5M - 965€
F4M - 1100€
F5M - 1220€
F6M - 1500€
F8M - 2050€
F9.9M - 2370€
To je do 10 KS
Garancija 5 godina.
Neke modele imamo na lageru a za neke je rok isporuke 15-ak dana.
Kapetan:
--- Citat: nautec 28, 02, 2009, 11:51:06 pre podne ---Evo kratkog osvrta na MERCURY motore i neke orjentacione cene...
F2.5M - 850€
F3.5M - 965€
F4M - 1100€
F5M - 1220€
F6M - 1500€
F8M - 2050€
F9.9M - 2370€
To je do 10 KS
Garancija 5 godina.
Neke modele imamo na lageru a za neke je rok isporuke 15-ak dana.
--- Kraj citata ---
Nautec slobodno stavi ovo u posebnu temu da se lakse nadje , jel to sa PDV-om ili ne? ako imas slike okaci i njih kao i pdf fajlvoe
nautec:
OK
Sve cene su sa PDV-om
Otvoricu novu temu i postaviti cenovnik u PDF-u
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju