Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Da se i ja prikljucim :)

(1/3) > >>

Zoran022:
Posećivao sam sajt jedno vreme kao gost, i kada sam video da ima zaista sjajnih opisa, korisnih predloga i korektnih saveta, odlucio sam da se učlanim ne bih li više naučio a možda i ja nekome nešto pomognem :)
Inače, zovem se Zoran i omiljena destinacija mi je Belegiš. Orijentisan sam skoro iskljucivo na ribolov, mada izuzetno volim i vožnju Dunavom. Trenutno "neimam sučijem" ploviti ali se nadam da ću jednog dana biti u mogućnosti da imam svoj brodić. To mi jedna velika želja koju ću svim srcem nastojati da ostvarim.
Prošle sezone sam svoj stari mali plastični čamčić zamenio ovim limenjakom, koji mi odlično služi za pecanje i prevoz opreme za kampovanje. Izuzev prosle sezone, dugo godina unazad kampujem na nekoj od ada. Ove godine sam potpuno zanovio opremu i nadam se da ću već u maju napraviti svoj prvi kamp sa novom opremom.
Još malo ću samo da čitam, a onda ću početi i da pitam :)
Pozdrav svima,
Zoran

Outboard Master:
dobro ti nama dosao  :drinks:

Vlada 69:
Pozdrav od komsije iz St.Banovaca.Samo pitaj.Inace i meni je ta destinacija omiljena

Vlada 69:
I ja navracam na spic male ade a kad je leti guzva idem na veliku adu na stranu gde je plovni put .Ima par lepih mirnih plazica i mladih topola ispod kojih mozes da se sklonis od sunca...

deda:
Dobro dosao!Godinama sam kampovao u Belegisu[dok nije nasulo] i to je bilo mesto za pricu! :dance:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju