E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Skidanje farbe sa aluminijuma
Kapetan:
--- Citat: mossi 31, 03, 2009, 23:07:08 posle podne ---Ja sam skinuo komplet farbu sa čamca 6x1.2m u tabanu.
Skidol i muka Isusova! :suicide:
Idite na peskarenje, u Apatinu tako nešto košta za čamac od 6m oko 50e!
I nemojte dati da vas zavara ona Kapetanova slika, to nije skidol od 300 dindži!
Nego neko industrijsko čudo 100x jače od skidola! i toliko skuplje!
--- Kraj citata ---
meni je isto tako izgledalo kada sam skidao boju .... ali ogroman uticaj ima temperatura na visokoj temperaturi radi lose...
ujedno evo ih par slika sa domaceg sajta koji takodje predlazu skidol http://www.piaggio.co.rs/styling.html
mossi:
:lol: :lol: :lol:
Nisam ja za te stvari..
Ja sam se napatio i nisam uspeo nikad veću površinu od 50x50cm i to iz dva premaza da skinem odjednom!
Skidao sam farbu nekoliko dana.. :aggressive: :aggressive: :aikido: :wild:
Da sam imao prikolicu.. ode ladja na peskarenje dok si reko britva!
profi012:
Sto se tice skidanja farbe sa Skidol-om, nebih se slozio sa njima da se moze skinuti 6-8 m2 :nono:
Ako krenem rucno da skidam ove djakonije sa camca,javljam vam pred zimu kako napreduju radovi :wild:
Odoh da trazim neko peskatora :taunt:
Barba:
--- Citat: mossi 31, 03, 2009, 23:07:08 posle podne ---
I nemojte dati da vas zavara ona Kapetanova slika, to nije skidol od 300 dindži!
Nego neko industrijsko čudo 100x jače od skidola! i toliko skuplje!
--- Kraj citata ---
Avionska farba se skida nekim paint removerom koji se zove demol, a proizvode ga makedonci. To je mnogo jace i bolje sredstvo, ali ne znam da li ga ima u slobodnoj prodaji na sitno. Ima tu jos jedan trik, kada nanesete demol ili taj skidol za amatere, pokrite ga najlonom, to pojacava reakciju i sam se demol sporije susi.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju