E, ovako treba... > Johnson & Evinrude
Johnson 40ks VOJNI
Mezija:
Ponekad ima vojnih penti i gumenjaka za 8 ili 12 ljudi na vojnom otpadu u zemunu rade od 7 od ponedeljka do cetvrtka
tel: 011 3162853 najbolje ponedeljkom jer im nova roba stize vikendom
zorter:
Bravo za info. :good: :good:
igogitar:
Cekajte malo,meni sad nista nije jasno po pitanj Johnson/Evinrude motora.Ja imam Johnson 6KS dvotaktni i Evinrude 6KS dvotaktni-pa to su potpuno isti motori.Sve je potpuno isto osim natpisa na poklopcu.Kakva je ovo sad polemika Johnson ili Evinrude?
Outboard Master:
--- Citat: igogitar 24, 03, 2009, 21:52:28 posle podne ---Cekajte malo,meni sad nista nije jasno po pitanj Johnson/Evinrude motora.Ja imam Johnson 6KS dvotaktni i Evinrude 6KS dvotaktni-pa to su potpuno isti motori.Sve je potpuno isto osim natpisa na poklopcu.Kakva je ovo sad polemika Johnson ili Evinrude?
--- Kraj citata ---
da da isti su to motori nemoj da se opterecujes sa tim pitanjem oko te dve marke (polemike do sada su bile vise sala), oni su u OMC ili sad BRP grupi. johnsona vise nepostoji mislim nepravi vise nove nego sve se pravi u ime evinrude.
KNINDZA:
Ja sam prosle godine bio na vojnom otpadu i bilo je izlozeno 7 komada, neki su bili u dobrom stanju a neki u losem a neki nisu bash imali sve delove.......ali mozda da se uzmu 2 komada pa ako zatreba......sigurno ih i sada ima....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju