E, ovako treba... > Johnson & Evinrude
Johnson 40ks VOJNI
zorter:
--- Citat: Kapetan 17, 02, 2009, 23:06:17 posle podne ---
--- Citat: zorter 17, 02, 2009, 23:02:08 posle podne ---Iste smo sudbine.A i ja imam puno pravih prijatelja medju vojskom a medju policajcima ne verujem im ni na prijateljstvu.
--- Kraj citata ---
zeljko vlasnik marine Shark je policajac i totalno ok lik... juce smo bas sedeli kod mene na ladji i prisecali se 90ih i skapirali da smo u isto vreme bili na istoj lokaciji jednog bitnog dana :)
skiper skroz ok policajac kad bi bilo dva takva u saobracajnoj policiji gde bi nam bio kraj... :)
i ima jos par njih ... ali u vecini slucajeva... zaobilazim....
--- Kraj citata ---
Malo je takvih.I ja znam samo JEDNOG.
SALE NB:
Znam ja par dobrih pandura, a bogami i još par loših! Šta ćeš, i oni su obični ljudi-ima ovakvih i onakvih!
Samo, to ovde nije tema!
I zato......
Nemoj da sam čuo neku lošu o Johnsonu!!!!! :wild: :wild: :wild: :aggressive: :aggressive: :aggressive:
Odma zovem one loshe.... :)
Bane:
JOHNSON JE NAJBOLJI :dance1:
nazalost ja imam evinrude :lol:
Outboard Master:
kad nebi bili johnson i evinrude jedna firma ja bih se umesao u temu :taunt: :taunt: sad johnsona vise nema samo je ostao evinrude by BRP :skull:
nediraj te pandure bez njih bi tek bio chaos i ako ga oni ponekad izazovu :suicide: :suicide:
johnson/evinrude nije nikad pravio pre specijalno vojne motore to tek sad prave ove Evirude MFE motore specijalno i za vojne potrebe.
Outboard Master:
--- Citat: skipper.rs 17, 02, 2009, 22:20:16 posle podne ---ili o ovome
--- Kraj citata ---
auu nesto me odmah neka vrucina hvata kad vidim ove slike :slow_en: :slow_en:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju